| RamboxxL a întrebat:

Ce diferenta este intre Samsung Galaxy S8 si unul Dual sim?

12 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

In modelul Dual SIM intra doua cartele SIM, adica 2 numere de telefon. Daca nu vrei sa folosesti 2 numere de telefon poti pune in slotul celui de-al doilea SIM un card de memorie pana la 512 GB.
In modelul simplu intra doar un singur SIM si nu poti adauga un card de memorie.

| RamboxxL explică (pentru Lioana):

Da stiam si eu asta dar m-am uitat si la preturi si cel simplu e 25 si cel dual sim e 20 si nu intelegeam care e diferenta ca e la fel la piese...

| CarcotasulVesel a răspuns (pentru Lioana):

Wow, campionu' zilei bate campii
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8-8161.php#g950f
"Card slot microSD, up to 256 GB
Internal 64 GB, 4 GB RAM"

NU exista ca un Galaxy seria S sa nu aiba slot de memorie

deci diferenta e ca la ala dual in al doilea slot ai de ales intre un card de memorie sau al doilea sim, iar asta e SINGURA diferenta

Răspuns utilizator avertizat
| Lioana a răspuns (pentru RamboxxL):

Daca te referi la oferta de pe site-ul eMag cel cu un singur SIM la 2500 lei e vandut de eMag iar cel dual SIM e vandut de Mobi Store. Fiecare magazin are propriile oferte si preturi. In plus telefoanele sunt de culori diferite. De multe ori exista diferenta de pret intre culori chiar daca e vorba de acelasi model.

| Lioana a răspuns (pentru CarcotasulVesel):

Se pare ca e o greseala pe gsmarena sau exista diferente intre versiunile telefonului. Tu ai dat un link de la versiunea G950F. Iti dau si eu un link tot de pe gsmarena in care sunt trecute toate versiunile.
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8-8161.php
Citez de la rubrica Card slot: "microSD, up to 512 GB (uses SIM 2 slot) - dual SIM model only"
Dar se pare ca versiunea vanduta in Europa accepta memorie de doar 256 GB. Daca au sau nu au slot de memorie telefoanele single SIM sa o spuna cei care detin telefonul pentru ca eu nu stiu ce sa cred. Informatiile de pe site sunt contradictorii.

Citez de la rubrica Card slot: "microSD, up to 512 GB (uses SIM 2 slot) - dual SIM model only"

pe bune?!? imi dai un citat care confirma exact ce am zis eu?!?
inseamna ca are slot de microSD cand e single
si ca se pune in sim 2 cand e dual

inca odata: seria S e "lead ship" de la Samsung, NU exista fara slot de microSD, e unul dintre motivele cu care palmuiesc iPhone si Apple care nu au pus niciodata slot de microSD

Citatul nu confirmă ce ai spus tu ci ce am spus eu. Acolo scrie ca suporta card pana la 512 GB iar microSD-ul se pune in slotul pentru SIM 2 iar acest lucru e valabil doar pentru telefoanele dual SIM.

happy
crede-ma ca, CONFIRMA!
tot trebuie sa iti dovesc eu, ok, hai sa iti arunc pisica moarta inapoi

POTI sa imi dai un link, ORICE LINK care spune ca un galaxy S nu are slot de microSD?
TE ROG! tongue

Nu-ti mai dau nimic. Nu eu am spus ca telefonul nu are slot de microSD, ci site-ul citat. Dupa cum am spus: doar cine are telefonul poate spune exact.
Vorba lunga saracia omului asa ca... Pa carcotasule! Zambeste daca tot spui ca esti vesel si inveseleste-i si pe ceilalti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Lioana):

Deci alegi sa bati campii in continuare, fara nici o dovada, OARECARE
foare SUPERB pentru "campionul zilei"... poate o lasi balta, inainte sa te raportez ca ABSOLUT BATI CAMPII!

| Basy_Home_1975 a răspuns:

Nici una