Avand in vedere ca e categoria telefonie si vorbeste de Android, ma gandeam ca nu e intrebare atat de idioata sa intrebe daca e o aplicatie, mai mini Einstein. De ce nu ai raspuns tu daca stii mai bine?
Pentru ca mi sila, gaseste un raspuns mult mai bun pe Google, dar daca ii e lene, sa-i fie de bine.
Lasa ca si eu sunt bolnav mort dar totusi ajut oamenii pe aici. Atat de bun sunt eu.
Haios nu am ce zice, sunt facut baietel de unu care abia are buletin. It never gets old
Îmi știi și vârsta. Câți ani aveți nenea?
Și prin băiețel nu mă refeream că ești mic.
Nu conteaza cat am eu Razvane. Doar ma amuza cand restul presupun cat am eu. La fel ca inteligenta aia de Vibe ( care te-a facut gay doar pentru ca vorbesti cu alt baiat. Foarte inteligent, nu am ce zice ) care chiar ma credea cand am zis ca am doar 12 ani. Dar cum am zis, la inteligenta ei.
Pai el zice ca are 12, dupa cand il afirmi se oftica si vrea sa para matur dar cand il intrebi inca odata cat are, el: "nu conteaza"
Pana la urma nici el nu mai stie, sau cred ca ii e rusine de el insusi dar totusi inca continua sa se faca de ras in fata tuturor
anonim_4396 întreabă: