Iti pot recomanda orice telefon in afara de IPHONE..sti de ce? e un telefon bun, scump si de fite, dar a capitolul semnal este praf.din punctul meu de vederemdara ar fi sa fac aroganta, mi-as lua IPHONE 15, ultimul model aparut pe piata, daca ai bani si vrei sa fii "smecher".
Mi se pare că iPhone este o risipă de bani.De ce să cheltuiești o sumă atât de mare, când poți să-ți iei unul care pe lânga că e convenabil la preț( mult mai ieftin) îndeplinește același funcții ca un iPhone? Pentru ce îți trebuie un iPhone? Samsung îl bate măr și vorbesc serios.Am prieteni care și-au schimbat telefonul, aveau iPhone, și și-au cumpărat Samsung.Îl vrei de fițe? Că ai pus întrebarea ca și cum prețul e un gândac minuscul. Gândește-te că, cu acei bani, mai poți să-ți iei și altceva.Te alegi cu un telefon nou și plus alte chestii care îți plac.În ziua de azi are trebui să gândești cu capul și să ai grijă, că s-au scumpit toate și orice monedă contează.
Amice, nu umbla cu jumătăți de măsură, ia direct:
Iphone 14 PRO, 256 GB, single sim, 5G, placat cu aur si piele de crocodil
Recomand orice model de Samsung, care calitativ sunt chiar mai bune ca Iphone si mult mai ieftine.
In plus, au cele mai performante lentile foto.
Cel mai probabil gândesc cu cap și aleg să investesc în ceva ce mi-ar fi mult mai de folos decât un telefon atât de scump.De ce să îl cumpăr când și alte telefoane îndeplinesc același aspecte? Probabil că ai maxim 14 ani și te-ai plictisit, și te-ai decis să te distrezi puțin enervând oamenii care efectiv n-au nicio treabă cu tine.
anonim_4396 întreabă: