| octa2021 a întrebat:

Ce imi recomandat dintre iphone 12, 13 sau 14?

14 răspunsuri:
| Javva a răspuns:

14 daca ai bani

| just4ubr2015 a răspuns:

13 e cel mai ok daca ai bani 14 da diferenta de pret nu merita

| Aditu94 a răspuns:

Iti pot recomanda orice telefon in afara de IPHONE..sti de ce? e un telefon bun, scump si de fite, dar a capitolul semnal este praf.din punctul meu de vederemdara ar fi sa fac aroganta, mi-as lua IPHONE 15, ultimul model aparut pe piata, daca ai bani si vrei sa fii "smecher".

| ReddY25 a răspuns:

O carte bună cu mare plăcere

| DeMicUnCălător a răspuns:

Ăl mai nou

| TudorRebecca18 a răspuns:

Mi se pare că iPhone este o risipă de bani.De ce să cheltuiești o sumă atât de mare, când poți să-ți iei unul care pe lânga că e convenabil la preț( mult mai ieftin) îndeplinește același funcții ca un iPhone? Pentru ce îți trebuie un iPhone? Samsung îl bate măr și vorbesc serios.Am prieteni care și-au schimbat telefonul, aveau iPhone, și și-au cumpărat Samsung.Îl vrei de fițe? Că ai pus întrebarea ca și cum prețul e un gândac minuscul. Gândește-te că, cu acei bani, mai poți să-ți iei și altceva.Te alegi cu un telefon nou și plus alte chestii care îți plac.În ziua de azi are trebui să gândești cu capul și să ai grijă, că s-au scumpit toate și orice monedă contează.

| sierra1 a răspuns:

Amice, nu umbla cu jumătăți de măsură, ia direct:

Iphone 14 PRO, 256 GB, single sim, 5G, placat cu aur si piele de crocodil

| Violleta2022 a răspuns:

Recomand orice model de Samsung, care calitativ sunt chiar mai bune ca Iphone si mult mai ieftine.
In plus, au cele mai performante lentile foto.

| valeriavaleris a răspuns:

15

| valeriavaleris a răspuns:

15 asta e daca nu sti

Răspuns utilizator avertizat
| Paracetamol0lol a răspuns:

Nokia boss

| RosaliaOriginala a răspuns (pentru TudorRebecca18):

Cel mai probabil ești săracă de aia zici asta

| TudorRebecca18 a răspuns (pentru RosaliaOriginala):

Cel mai probabil gândesc cu cap și aleg să investesc în ceva ce mi-ar fi mult mai de folos decât un telefon atât de scump.De ce să îl cumpăr când și alte telefoane îndeplinesc același aspecte? Probabil că ai maxim 14 ani și te-ai plictisit, și te-ai decis să te distrezi puțin enervând oamenii care efectiv n-au nicio treabă cu tine.