Nu J3 2017.Este cea mai proasta alegere pe care o poti face.Pe langa faptul ca este un telefon de tot *** mai are si pretul mult prea ridicat.Pai la 650 lei (la liber) gasesti zeci de telefoane DE 3 ORI MAI BUNE.Nici Allview X4 Soul nu-i cine stie ce, dar decat J3.
RASPUNS: ALLVIEW X4 SOUL INFINITY S
--------------------------------------------------------
Funda?
Pai, in primul rand trebuie sa te uiti la cati gb are, versiunea la Android sau la camera. Diferenta la telefoane este de aceste lucruri.
Sper ca te-am ajutat
Pe altex am dat comparare si din aproximativ 20 de caracteristici Allview iese pe + la avantaje iar Samsung pe - de accea ma gandesc care sa il iau caci Samsung este o firma buna, o companie mare populara si de asta costa si cu 100 de lei mai mult (dar acum e cv promotie) Allview are 5.7 inch diagonal pe cand j3 doar 5, Allview are pe camera principal (spate) 13 mp iar pe fata 8 pe cand j3 are 3 mp pe principal (spate) si 5 pe secundar (fata) iar la memorie interna ambele 16 gm, ambele 4 gm ram iar llview are processor octa core (opt nuclee) pe cand Samsung quad core (patru nuclee) deci mda … cred ca ar fi mai bun Allview dar nu pot sa-l iau fara sa ma consolidez cu voi.
Mai bine pui ceva bani si iei un Xiaomi mi A1 este cel mai bun telefon calitate pret la ora actuală și este cu mult peste Allview x4 si Samsung j3 la calitate si specificatii
Ideea e ca au cei de la Digi ceva promotie si de aceea am ales intre astea 2 ca mai avea doar astea 2 inca vreo 3 modele pe butoate su S9 S9+ si iPhone X =] A si J5 dar nu mai aveau in promotia lor.
Andrei078 întreabă:
Anonim9876456 întreabă: