Eu dețin un asemenea model. Sunt mulțumit de el, se mișcă/comportă destul de bine. Bateria ține 1/2 zile, dar sunt învățat cu asta(e și vina mea deoarece l-am solicitat foarte tare). Am foarte multe aplicații pe el, și cu toate astea nu se blochează niciodată.
Nu se încălzește în comparație cu alte telefoane, timpul de reacție e relativ scurt pentru orice comandă îi dau. Țin să menționez că l-am achiziționat în februarie 2017, și funcționează ca la început. Sunt mulțumit de el, sincer! 5/5
Nu am dar l-am avut la mână şi mergea frumos. Şi raportul calitate-preţ e bun, adică se mişcă bine, chiar foarte bine pentru un telefon la 7 milioane.
La inceput va fi totul roz, dar dupa iti vei da seama ca e de o calitate foarte proastă, bateria te ține foarte putin, spatiu de stocare nu e nici pentru mesaje fara card sau orice altceva, camera de selfie este foarte nasoală. Am avut si nu te sfătuiesc sa-ti iei
Are o prietena, e destul de ok. E decent, daca nu ai mari astptari de la un telefon, vei fi multumit.
Zic sa te gândesti mai bine...Sunt alte delefoane care nu sunt de la firme asa renumite si sunt foarte, foarte bune. Bafta, orice telefon o sa ai sa-l stapabesti sanatos!