| AlexDorinel a întrebat:

Ce părere aveți de noile iphone 13, Apple watch 7?

Cică Apple watch e făcut 100% din aluminiu reciclat. Eu nu prea cred dar dacă e adevărat e foarte bine.

Costa 700 de euro iphone 13 mini și iphone 13 800 euro.

Oricum toată România (în ghilimele) o sa-și dea comanda în prima zi.

Merita sa-mi iau acum iphone 12? Sigur se ieftinește la greu.

17 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Stai linistit, Romania e piata asa importanta pentru Apple ca nici 1 Apple Shop nu e. Nu merita acum iPhone 12, stai pana intra 13 la vanzare.

| aumih16 a răspuns:

Ce parere sa am! ca tehnologia este cu pasi mari inaintea noastra! e buna si tehnologia dar folosita des! prea des! dauneaza! da e bine ca avem de toate acum! in anii 10 20 30 40 50 60 70 80 90 si 00 am fi vrut sa avem toate astea si nu le aveam! acum avem de sa ne saturam!

Răspuns utilizator avertizat
| CIaudiu a răspuns:

M-a convins sa trec pe iOS, dupa ani multi de android. 13 Pro Max m-a incantat cel mai mult.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Eu sunt hotarat sa imi iau iphone 13 pro max e smecher pentru baieti grei ca mine

| Wr3nch a răspuns (pentru AlexDorinel):

Jumate? laughing))) pe 10%. Ca vezi tu o mana la tine in oras nu inseamna ca e asa popular. Is copii, sau isi cumpara rable gen iPhone 8 in cele mai multe cazuri.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ti s-a mai spus de un biliard de ori ca nu are sens aifonu' decat ca fashion statement. Ca sa te dai rotund, mai pe romaneste. Sau, daca e sa o luam serios, daca faci development sau folosesti anumite unelte profesionale disponibile doar pe iOS. In alta ordine de idei, azi sau miine o sa bage la inaintare si Xiaomi o gasca de 11-uri: 11 T, 11 T Pro, 11 T Lite.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru AlexDorinel):

Vezi ce ti-am raspuns si la aia cu Nike. Ai un mod jenant de a gindi. Nici Bose sau Audeze nu au majoritate, dar se pi&a cu bolta pe Beats... iar Koss, cei care au inventat castile stereo si inca produc in 2021 modele care au 30-40 de ani vechime de la lansare, sunt o mare nebuloasa pentru 99% dintre romanii cu casti pe urechi. Bonus round: Xiaomi vind mai mult decat Apple... https://www.counterpointresearch.com/global-smartphone-share/

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru AlexDorinel):

Din nou, bati cimpii fara sa incerci macar sa te uiti la niste cifre concrete. Xiaomi i-au batut pe Apple in Europa si au ajuns sa le cam sufle in ceafa celor de la Samsung. https://tradingplatforms.com/......4-in-2021/

| SUTEUCLAUDIU a răspuns:

Nu-ți lua iphone, o dată ce l-ai scapat, se sparge usor