Nu te obliga nimeni sa iei un asemenea abonament.Ai gandit bine.Altii in locul tau ii fortau pe parinti sa le ia telefon.
Cine va pune sa faceti abonament? Nimeni voua va place sa dati bani aiurea, in Spania de abia se plateste 30€ internetul cu telefonul fix la voi sant anormali cei de la retelele telefonice. E bine sa strangi bani si sa-l iei direct pe cartela.
Nu ai ce face, eu sunt unul din cei care au mai facut un abonament degeaba(la tableta) si nu vreau s-o repet. Nici nu era tableta care imi placea mie(voiam Nexus 7 si mi-a luat tab2). M-am plans eu prea mult ca vreau tableta si nu mi-a luat ce imi doream eu(bine ca nu am fost exact) si mi-a luat tab2 de la Orange...s-a pacalit pentru ca o scoate de la 1 000 lei(cat e varianta cu 3g) la 2 400 lei(bine ca are si abonament de date, dar nu folosesc niciodata netul dupa ea ). Si nu am bani nici sa-mi cumpar husa, ma oftic rau + ca nu se misca chiar atat de bine si daca ii fac root+ instalare Cyanogenmod pierd garantia.
Nu se merita sa faci abonament. mai bine strangi banii. abonamentul te tine legat. cu cartela esti mai liber, nu-ti place pleci cand vrei
Sunt prețuri exagerat de mari. Mai bine așteptai sa-i strângi pe toți si salvezi aproape jumătate din suma.
Sunt mari de aceea prefer sa imi cumpar telefonul la liber si sa folosesc cartela. Poate ca e mai greu sa il cumperi dar dupa calcule vezi ca iesi in avantaj pe cartela deoarece extraoptiunile sunt mult mai bune decat la abonament unde platesti de te rupi.