Salut(sau buna ), eu sunt dezamagit de spatiul de stocare, pana si Liquid Z1 are 4 GB..de la Z1 pana la Z5 nu au putut sa bage macar 8 GB? Nu stiu cu ce e diferit fata de celelalte Z-uri, poate procesorul un pic mai mare, oricum jocurile nu o sa iti mearga prea bine pe el, de exemplu daca esti pasionat de gaming si vrei sa joci GTA San Andreas pe el, o sa iti mearga cam in reluare..nu e de vina procesorul, ci chipestul si placa video..Chipest MediaTek 6572 si o placa video Mali 400. specificatiile acestea le gasesti la un Allview A4 You. oricum, eu te-as sfatui spre un Huawei Y530 tot in banii astia(uite-te pe eMAG).
Telefoanele ACER sunt cele mai proaste. cele mai bune sunt Samsung si Xperia. ATAT! Restul sunt firme bomba. sper ca te-am ajutat! Funda?
Ia si da-ti vreo sapte palme. Xperia e Sony, una la mina. Acer nu sint neaparat proaste, depinde de la caz la caz. "Restul sint firme bomba" e ca si cum ai zice ca in afara de brunete si roscate, toate femeile sint c*r*e.
Ba da pentru mine sunt proaste toate electronicele de la ACER
Ai tu habar ce rata de retur are Acer si ai tras concluzia asta.
Dar ce trebuie sa vad ce rata de retur are? nici nu ma intereseaza aceasta firma este proasta. pentru mine orice ar fi
Deci macar taci. Stiu de laptopuri Acer cu probleme la fel cum stiu care au rezistat la chestii prin care abia daca trece un Panasonic Toughbook. Daca de-a lungul timpului am avut 3 harduri WD dintre care unul a murit fix cu citeva zile inainte de sfirsitul garantiei, unul l-am vindut si al treilea mi-a crapat dupa 3 ore de functionare ar trebui sa concluzionez ca WD e firma proasta? P.S. Nu sint fan Acer. Nu sint fan nimic de regula. Insa imi place sa gindesc logic atunci cind e posibil.
Smartphon-ul Liquid din gama Z nu e rau, dar a semnat cu niste priducatori care fac chipest-uri si placi video la telefoanele low-cost..de exemplu, Z1 are chipest MediaTek 6575 si o placa video Power VR SGX531, o placa video destul de buna, apoi a aparut Z2 care este echipat cu un chipest Qualcomm Snapdragon 7227A si o placa video Adreno 200..de la Z3 pana la Z5, am vazut numai chipest MediaTek 6572 si placa video Mali 400..eu cred ca gama Acer Liquid Z poate mult mai mult..ma gandesc de ce nu a continuat cu chipest-uri Quallcom Snapdragon si placa video Adreno? Nu or fi avut succes?
Anonimul205 întreabă: