Sa nu iti iei j5 2016, este jalnic, cativa prieteni de-ai mie se plang foarte tare de bug-urile din softul lui.
2015 il recomand, il am si eu, functioneaza foarte bine pentru specificatiile lui.
Ia-ti a5 2015-2016, orice altceva, dar nu j5 2016, multe buguri, se inchide agenda aiurea, melodiile si etc.
Am si eu J5 si sunt multumit de el, e un telefon de buget si isi face treaba foarte bine.
J3 (2016) < J5 < J3 (2017) < J5 (2016)
J5 2016 e cel mai bun model daca vrei Samsung. Il gasesti cam la 750 de lei si e decent, avand baterie buna si camera de 13 MP. Toate au AMOLED, iar cel mai bun ecran e pe J3 2017, dar nu cred ca e suficient pentru a depasi J5 2016 din cauza camerei mai slabe.
Eu ti-as recomanda Huawei P8 lite, da de pamant cu toate Samsungurile pe care le-am mentionat aici. E vreo 650 de lei.
Daca ai nevoie de un ecran mai mare si unele specificatii putin de tot mai bune da.
Dar nu ti-as recomanda, oricum e alegerea ta.
La acelasi pret cu J5 e Huawei P9 Lite. E mai bun P9 Lite, la J5 platesti marca telefonului
Asta daca folosesti telefonul pentru procesor, camera foto si rezolutie. In rest, sunt la fel.
Pretul e asemanator...am folosit ambele telefoane si cel mai bun mi se pare j5..nici macar o problema nu mi-a facut
Da, j5-ul e mai bun. Și eu l-am cumpărat acum o lună și sunt foarte mulțumit de el. Modelul din 2016.
Nu recomand Samsung Galaxy J5. Are mama mea versiunea 2016 si dupa 1-2 luni cel mult incepe sa aiba lag...
Didiuxx întreabă:
Katherine20 întreabă:
Radu_Alexx_2000 întreabă:
anonim_4396 întreabă: