| Giulyana_Giuly_1991 a întrebat:

Ce sa aleg dintre iphone 11 si s20/plus plus?

11 răspunsuri:
| NotNamed a răspuns:

Clar Samsung s20 plus

| LPCTSTR a răspuns:

Pe cel mai ieftin.

| AlexAL275 a răspuns:

Iphone 11 e bun pe partea de procesor și cameră, S20 e mai bun pe partea de baterie și rezoluție, bineînțeles se descurcă și pe parte de cameră. S20 Plus vine cu procesor Exynos 990 și din câte știu în unele jocuri sau aplicații s-ar putea încălzi telefonul, bineînțeles mai există și versiunea cu Snapdragon care nu prezintă aceste probleme ( acestă versiune este disponibilă în State și China din câte auzisem, nu știu sigur de China). Iphone 11 baterie - 3110 mAh
rezoluție- 828 x 1792
S20 Plus baterie - 4500 mAh
rezoluție-1440 x 3200
Recent a apărut și S21 care este mult mai bun decât modelele precedente, cu un nou procesor Exynos 2100 pe 5nm asemănător cu cele de la Snapdragon poate chiar mai bune ca ele, ar trebui să rezolve problemele cu supraîncălzirea + că are niște camere monstruoase vorbesc de Ultra și Plus. Are o cameră de 108 MP Wide. Bineînțeles că și S21 are probleme cu camera și supraîncălzirea, dar cred că se vor remedia printr-un update de soft. Revenind la cele două telefoane dintre care trebuie să alegi, ar trebui să vezi comparații pe YouTube cu ele Iphone 11 și S20 Plus varianta cu Exynos deoarece aceasta este la noi în Europa. Mult succes!

| ACTH a răspuns:

Samsung.

| Zuzu1991 a răspuns (pentru AlexAL275):

Camera?!? RILI?!? eu NU vad, unde, UNDE?!?
https://www.gsmarena.com/......mpare.php3
deschidere focala ceva, ceva mai mare, SI ATAT, tot restul face pipi pe iphonu' ala
si PROCESOR?!? RILI?!? iphonu' are 6 core, Samsung are 8

@Giulyana_Giuly_1991 uita-te pe link-ul de mai sus, sunt multe diferente, in afara de ce i-am raspuns lui Alex, Samsung are ecran mai mare si OLED (care e groasa, poti sa ma crezi) si accepta sdcard (iar... GROASA, detest Apple SI pentru asta), la Samsung poti sa testezi tot, TOT (care e foarte important la un telefon la mana a doua, tastand numarul de telefon:
*#0*#
si nu in ultimul rand are buton de back, lipsa lui e ENERVANTA la iphone
eu mi-as lua Samsung oricand!

| AlexAL275 a răspuns (pentru Zuzu1991):

Domnu' cu iaurtu zuzu, procesorul e mult mai bun ca la Samsung, are A13 Bionic, puteți și dumneavoastră să vă documentați. Link : https://www.techcenturion.com/......rs-ranking
2. https://nanoreview.net/en/soc-list/rating
Și din punct de vedere al camerei cred că iphone-ul stă mult mai bine pe partea de procesare. Samsung-ul e bun datorită a ecranului și al rezoluției foarte mari, bateria este mult mai mare, pot să zic și pe parte de camere stă bine. Dar hai să fim serioși, procesoarele Exynos se încing ca dracu. Nici nu mai am nevoie de tigaie, am Samsung. Varianta cu Snapdragon rupe, n-am ce să zic, dar la Exynos e mai nașpa. Asta e faza vrei telefon care să rupă în jocuri și să se descurce, cu o rezoluție mică și bateria decentă sau vrei un telefon cu un ecran imens, baterie mare, camere bune, dar care mai are probleme cu supraîncălzirea. Eu am S10 Plus cu blestematul de Exynos care la unele jocuri mă scoate rău din sărite, dar n-am ce să-i fac. Oricum, eu tot pe S20 Plus m-aș duce.

"Oricum, eu tot pe S20 Plus m-aș duce."
si voiam sa iti spun "Apple lover", si acum nu mai pot crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care îți place ție

| AlexAL275 a răspuns (pentru Zuzu1991):

Am avut toată viața Samsung și am și acum un S10 Plus?

Eu am avut iphone la inceput, apoi am trecut pe Samsung, si cand cineva m-a rugat sa ii setez nustiuce la iphone, m-am simtit frustrat fara butonul de back big grin

| Legion7X a răspuns:

A21s.

Întrebări similare