| abyaby222 a întrebat:

Ce sa aleg intre : Allview p6 life, Microsoft Lumia 535 sau Lenovo a5000. Vreau păreri pentru fiecare si sugestii. Il iau de la digi, care e mai bun dintre astea?

11 răspunsuri:
| razvitzi a răspuns:

a5000 si p6 sunt peste lumia dpdv al performantei... eu as alege totusi lumia!

| dragomir8 a răspuns:

Lenovo a5000 e cel mai bun crede-ma ca am

| jockeru22 a răspuns:

In urma cu 3 luni mi-am comandat si eu de pe Emag un Microsoft Lumia 535 si sunt super multumit de el. Multi sustin ca Wp nu este la fel de bun ca Androidul sau Ios-ul,insa eu am avut si android si ios si sustin ca Wp ruleaza la fel de bine ca Ios si este peste Android. Intr-adevar pe Wp nu gasesti asa o mare diversificare de aplicatii si jocuri, dar gasesti cam tot ce ai nevoie adica ai Fb, Wapp, Instagram, Subway Surf, etc. In concluzie cea mai buna alegere dupa mine este Microsoft Lumia 535. Si un bonus ar fi ca ai camera fata spate de 5 mp un display destul de generos de 5 inch. Funda?

| MskDesign a răspuns:

Allview p6 life sau Lenovo a5000 pentru ca sunt pe Android. Microsoft Lumia 535 foloseste sistemul operativ windows phone care este varza.

| abyaby222 explică (pentru MskDesign):

Dar care zici dintre Lenovo sau Allview?

| MattBiitches a răspuns:

Dintre cele mentionate mai sus, Lenovo a5000 este mai bun. Acesta vine cu un ecran HD si o baterie destul de mare, 4000mAh care ar trebui sa te tina destul de mult, dar la incarcare dureaza ceva mai mult. Procesorul e bunicel, dar nu se compara cu cele de la qualcomm. Nu are 4G si nici NFC.

Pe eMAG, acest telefon costa 820 lei si tin sa mentionez ca la 800 lei se afla fratele sau Lenovo a6000 ( http://www.emag.ro/......DV2ZVMBBM/ ) care de data asta are un procesor de la qualcomm si are 4G dar bateria este una mai mica dar nu cred ca ar cauza probleme.

Daca vrei sa achizitionezi acest telefon iti recomand sa nu te grabesti pentru ca mai este un telefon care s-ar putea sa-ti placa mai mult si iti sugerez sa nu-l subestimezi dupa numele brandului.

Huawei Honor 4C http://www.emag.ro/......D4VTQMBBM/

Pe eMAG nu sunt specificatiile complete, dar o sa te ajut eu.Procesorul este unul cu 8 nuclee si o frecventa de 1, 2Ghz. 2Gb de ram ceea ce este foarte bine pentru un telefon la acest pret. Cu acesti 2Gb de ram poti sa rulezi mai multe aplicatii sau jocuri in acelasi timp fara sa dea semne de lag. Memoria interna este una de 8Gb, cam mica, avand in vedere ca doar 4Gb vor fi liberi, restul fiind ocupati de sistemul de operare android 4.4.2 (KitKat). Dar daca ai nevoie de mai multa memorie, poti adauga oricand un card microSD de pana la 32Gb.Ecranul este tot unul de 5" IPS HD si are o baterie 2550mAh care nu ar trebui sa-ti dea batai de cap. Camera principala este de 13Mp, din nou, ceva foarte bun avand in vedere pretul, si dispune de o functie HDR care face pozele sa arate mai bine. Si poate filma si fullHD :). Camera secundara este de 5Mp, numai buna pentru selfie-uri. Pentru muzica, dispui de o functie DTS sound care iti imbunatateste calitatea audio, iar daca asculti muzica la casti, o sa se auda foarte bine. Interfata este EMUI 3.0, mie personal imi place foarte mult, este foarte usor de folosit si arata foarte bine. Ce-i drept, copiaza putin iOS-ul.
Telefonul arata bine, probabil e facut din plastic dar arata bine ^_^.

Sper ca te-am ajutat.

| abyaby222 explică (pentru MattBiitches):

Pai, il iau de la digi am menționat asta. Ideea este ca nu a pricep cu astea si de aceea am intrebat care telefon este mai bun din cele 3.

| MattBiitches a răspuns (pentru abyaby222):

Pai ai putea sa il comanzi de pe eMAG, transportul este gratuit, scrie si pe site ^_^... Eu doar ti-am recomandat un telefon mai bun, pentru ca este pacat sa cumperi un telefon cand stii ca la acelasi pret exista unul mai bun si arata si mai bine. crede-ma, nu o sa-ti para rau happy Daca vrei mai multe detalii as putea sa te ajut, putem vorbi pe mess, pe facebook sau pe ce vrei, mie imi face placere sa vorbesc cu oamenii despre asa ceva, e domeniul meu ^_^

| abyaby222 explică (pentru MattBiitches):

Nu il cumpăr cu banii jos, ci in rate, cu abonament nou. De aceea. Vreau sa imi zici care este dupa părerea ta, mai bun

| MattBiitches a răspuns (pentru abyaby222):

Lupta ar fi intre Allview si Lenovo, iar dupa mine acel Lenovo este mai bunicel, dar daca vrei pot sa ma informez mai mult si sa-ti trimit un mail sau un mesaj pe facebook dupa ce le compar mai detaliat happy

| Alexanderr1f a răspuns:

Mi-e abia dacă se încărca complet în 9 ore. L-am cumpărat de la digi. Cred ca are o problemă