Dacă ai banii ăia, atunci tot Samsung sau nimic:
https://www.emag.ro/......D1YVYWBBM/
Nu știu de ce, dar nu sunt prea convins de s10-le lite, alte variante nu mai știi?
Pai daca tot ai fost multumit 4 ani de S6, atunci cel mai bine iti cumperi un S10 lite. E 2400 lei in momentul asta pe eMAG. Fiind generatia cu 4 generatii dupa S6, e mai bun cam din toate punctele. Baterie mai mare, ecran pe toata fata, camere mai bune, procesor de S10 normal + 8gb ram. Nu cred ca ai cum sa gresesti cu aceasta decizie. Bafta!
P.S. ecranul sigur e mai bun decat cel de la S6 si oricum nu vezi pixeli chiar daca e doar Full HD.
Dacă îți plac iPhone-urile ți-as recomanda sa îți iei un IPhone SE 2. Costa 2400 lei și îți spun ca o sa te țină și o sa poți sa-l actualizezi 5 ani la rând, Eu am iPhone și sunt foarte mulțumit de el.
Sony Xperia xz premium are display 4k.singurul tel cu display 4k real. De fapt îl găsești la 800 de lei pe olx in stare foarte buna că nou. Și îți mai ajunge și bani, eu nu as da atâția bani pe un tel mai degrabă aș mai strânge și aș lua Samsung s20 sau Samsung s9 daca de s10 zici că nu ai. Totuși eu as merge pe Sony da daca nu ești fan Sony i-ați s9
Samsung S6 subscriu telefoane foarte bune, l-am tinut aproape 5 ani pe al meu era super fain.
Eu am trecut pe Samsung S10E sunt foarte multumit de el, e mai performant decat S10 light si sub S10, S10+
Recomand dar sa fie la un pret pana in 2400-2500 de lei