| AnddyAnddy798143 a întrebat:

Ce telefon mi.ati sugera:
1. SAMSUNG GALAXY S4 MINI
2. IPHONE 4
3. SAMSUNG GALAXY TREND PLUS
FUNDA!

10 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dintre acestea, eu aş alege Samsung Galaxy S4 mini, deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.

Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/mobiles/compare.php?ids=3180%2C1101od5yknw%2C169

Toate cele bune.

Răspuns utilizator avertizat
| mont a răspuns:

S4 mini. Dintre toate ar fi cel mai ok, dar niciunu foarte bun. Am iphone 4, a fost bun la vremea lui, dar in prezent e depasit, atat ca iOS cat si ca viteza la procesare.

| mont a răspuns:

S4 mini. Dintre toate ar fi cel mai ok, dar niciunu foarte bun. Am iphone 4, a fost bun la vremea lui, dar in prezent e depasit, atat ca iOS cat si ca viteza la procesare. Iphone-ul e foarte tare, insa sa fie minim 5.

| Apocaliptic a răspuns:

SAMSUNG GALAXY S4 MINI.
Mai frumos(vezi daca gasesti Black Edition), mai performant(pe langa Trend Plus), merg jocurile pe el, ecranul este unul de calitate(pentru un "mini") si crede-ma ca o sa-ti placa foarte mult.

| Totenn a răspuns:

Salut, iphone e foarte bun pentru ca are IOS. daca vrei un telefon bun mai strange 200-300 lei si cumpara un iphone 5 pentru ca cel mai recent IOS aparut este 8.1.3 iar iphone 4 nu suporta asta.
Samsung galaxy trend plus e foarte vechi si se blocheaza/da crash rapid.
Samsung galaxy s4 mini am avut si eu si dupa o luna - doua se bloca rau.
Acum detin iPhone 5 din 2012 si nu are nici o problema.

| En_Csabika_1987 a răspuns:

S4 mini.

| Galis_Cristi_1993 a răspuns:

Sunt fan Apple dar nu iti pot recomanda iPhone 4 deoarece este destul de vechi deja. Deci din lista de telefoane pe care ai propus-o, iti recomand Samsung galaxy s4 mini.