| 2k18Tpu a întrebat:

Ce telefon să îmi iau? Nu contează prețul.

Răspuns Câştigător
| ziftode a răspuns:

Samsung Galaxy S9+... bineinteles

nu iti recomand iPhone, are numai probleme amarate:
- politica Apple e absolut imbecila, nu am mai avut iPhone de ani, dar pe vremea aia nu puteai sa vezi decat 5% din Youtube pentru ca restul nu vroia Apple sa il vezi, iar pe Android mergea tot youtubu' de nu avea aer
- sunt o groaza de plangeri importriva la iPhone X, inclusiv gaura din ecran in partea de sus, poti sa cauti pe google, dar nu sunt foarte popularizate, Apple are cojones in domeniu
- cu toate ca intr-adevar iOS-ul e mai stabil, TOTUSI, am S8+ si inca versiunea pentru China-HK si nu am avut nici o problema... VAGA
- are o TONA de lipsuri, cel mai semnificativ e butonul de back, am pus mana pe un iPhone de la cineva si mi-a venit ACRU sa lucrez cu el, doar pentru motivul asta nu mi-as mai lua telefon/tableta Apple... EVAH!

24 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Aifon ics.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-l dau pe al meu (doar numarul... ) si e freewinking
Garantat, cel mai bun. Funda!

| AlexSalling a răspuns:

IPhone. Iti spun sincer, nu da crash cum fac toate Android-urile. Oricare dintre modele IPhone merge la fel de bine si sunt ca-m la fel. Cauta pe net, chiar iti recomand. Eu am un IPhone 4S de 6 ani de zile si merge ca-n prima zi. Nu merita sa dai banii pe un Android.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Huawei p20

| Kogaion a răspuns:

Huawei P20 PRO, am inteles ca e cel mai bun telefon de pe piata si face niste poze exceptionale.

| alexandruanghel a răspuns:

Iphone 6s Plus

| kar1GaNNN a răspuns:

Samsung galaxy S9 Plus.

| dennis012342 a răspuns:

Daca nu conteaza... iPhone X

| Victoria18 a răspuns:

Samsung Galaxy S8.

| venividivici2017 a răspuns:

Depinde pentru ce vrei telefonul. Vrei muzica-Sony Xperia XZ2; Camera-Huawei P20 Pro; Fite...dar s-au cam dus acum-Iphone

| Kimokato a răspuns:

OnePlus 5T. Pret bun si calitate.

| RAY a răspuns:

Https://razvanbb.ro/probleme-ingrozitoare-iphone/
mie personal imi place Samsung s9 +

| Adrian_Mares_1972 a răspuns:

Un telefon ti-l alegi dupa niste criterii.Acestea pot fi foarte multe, dar in principal pot fi clasificate in cateva idei de baza:buget, ce vrei sa faci cu el(ce asteptari ai de la el), momentul cand il achizitionezi.restul este doar can-can...

| JackR a răspuns (pentru Kogaion):

Singura diferenta hardware intre P20 Pro si Mate 10 Pro este camera. Dar vorbim de telefoane, nu de aparate foto, asa ca eu as merge pe ceva verificat in utilizare. Si din punctul asta de vedere Mate 10 Pro este "mai bun".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sigur ti-l da laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S9 sau iphone x daca nu conteaza pretul.

| Legion7X a răspuns:

Cel mai scump bineînțeles

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce să-mi dea, nu i-am cerut nimic...

| porcarumadalina a răspuns:

Samsung

| gelu1970 a răspuns:

Vad ca ai ales un telefon pe care sa il arati fraierilor. Ai grija si citeste putin inainte de a cheltui o avere. Cauta pe net problemele date de s9

| AlexSalling a răspuns (pentru gelu1970):

Ai dreptate. Va plange dupa bani. Si eu i-am spus.

| gelu1970 a răspuns (pentru AlexSalling):

Alex iphone gama 4 e ok. E model scos de Steve Jobs. Dupa moartea acestuia produsele Apple au pierdut mult in fiabilitate si calitate. Cat or vrea ei sa ne abureasca, produsele Apple nu mai sunt aceleasi. Eu am un Android. One Plus 5T. Da lectii oricarui iphone in potenta si fluiditate. Si costa 559 euro nu 1200. Diferenta intre al meu si X e ca X face poze mai de calitate si in editie video e mai rapid. Insa aceste avantaje nu merita 640 euro. Si e tot chinezarie cum spun unii destepti de multe marci actuale. Apple produce tot in China. Cum crezi ca in acest moment mai supravietuiesc?
Mana de lucru si piesele ieftine si o multime de fraieri ce isi cheltuiesc banii pe produse scumpe ca sa se dea mari in cluburi si pe terase. Doar e la moda sa fii smecher.
O zi buna sa ai.

| AlexSalling a răspuns (pentru gelu1970):

Ai dreptate in sensul acesta. In ultimii ani, nici bine nu iesea IPhone 6, ca-l scoteau pe 7, dupa 8, dupa X. Le-au scos in lant, dar sincer nu vad motivul sa vrei ultimul model. Ea a ales Samsung Galaxy S9. Din unele opinii citite de mine, are anumite probleme, dar asa-i lumea. Vrea cel mai scump si cel mai mare lucru doar ca sa arate ca ei au. Sincer nu vad de ce atata grandomanie cu telefoanele in special, dar asa-i lumea. Vede la altul si vrea si el ca altfel moare. Si eu iti doresc o zi frumoasa.

| YellowAngel a răspuns:

IPhone X

Întrebări similare