| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Cei care sunt fani IPHONE. Pe ce data credeți ca o sa fie la ORANGE pe stoc disponibile telefoanele de tipul IPHONE 13 PRO MAX?

6 răspunsuri:
| AndreiAndreiP a răspuns:

Avand in vedere faptul ca au aparut in strainatate in magazine, in maxim o luna ar trebui sa apara si in Romania.

| Ciocinta_Alexandru_1976 explică (pentru felixf):

Ma interesează cu 1 TB memorie. Când apare!?

| xsl1ck a răspuns (pentru Ciocinta_Alexandru_1976):

1 TB poti sa iei din cloud. Nu este scump si este profitabil

| danbnz a răspuns (pentru Ciocinta_Alexandru_1976):

Te intereseaza pe dr3aq.
Ce pana mea faci cu 1TB pe smartphone?

| Simpatic a răspuns (pentru danbnz):

Viseaza si el la telefoane de 9000 de lei care oricum nu aduc nimic in plus fata de un telefon de 3000-4000 de lei...
Vedeti voi asta e romanul un neam de saraci dar care ne dam mari unii in fata altora, la scoala plodurile taranoilor cu bani care le cumpara asemanea telefoane la odrasle de 12-14 ani se creeaza adevarate paturi sociale si excluderi din grupuri... datorita specularii prostiei a comerciantilor, pai nu degeaba traiesc corporatiile si patronii lor mai ceva ca seicii avand sute de miliarde de dolari, de pe urma specularii prostiei... vreau sa am masina mai tare ca x, vreau telefon mai nou ca y.
Eu as vrea sa vad romani care se bat in descoperiri si inventii nu in prostie si incultura...numai citeste nimeni o carte, multi se semneaza cu degetul dar au telefoane inteligente...cand ei sunt neinteligenti!