Https://www.youtube.com/watch?v=o8jFJAtVyr8
Cu acest iPhone poti filma la distante mari.
Are zoom de 600mm :))
############
Iti cumperi iPhone-ul cu cel mai lung telefoto pe care ti-l permiti, ca nu ai indicat un buget, ca sa putem noi recomanda ceva.
De exemplu, iPhone 15 Pro Max are Tele de 120mm
iPhone 15 Pro, 14 Pro Max si 14 Pro au Tele de 77mm
Samsung Galaxy S24 Ultra >>> Tele 111mm
Samsung Galaxy S23 Ultra >>> Tele 230mm
Telefon care sa aiba o camera cu zoom mare (sa poata fotografia/filma la distante mari, este scump. Mai scump decat un aparat de fotografiat bun cu zoom mare.
Cel mai complet telefon la un buget de 2000ron mi-se pare noul Motorola neo50. Este si rezistent la apa si are si procesor pe 4nn si camere decente si 5ani de update-uri si ui aproape ca la pixel, adica stock.
Salutare! Apple este un telefon premium si automat costa mai mult. Nu prea au modele ieftine.
Daca vrei ceva cu zoom mare, variantele Pro/Pro Max sunt ok.
Sau Samsung s24 Ultra
poti vedea aceste modele pe www.pcgarage.ro, de asemenea iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."
Am zis că vreau ceva la preț actual mid-range, că model în mintea mea era un iPhone 13
Mulțumesc, deși după având în vedere recomandările tale, Samsung S24 Ultra concurează (la preț) cu un iPhone pe măsura lui.
Totuși sunt de acord că telefoanele Samsung sunt la fel de bune și mai accesibile
Dacă aș fi vrut să privesc soarele căutam pe internet o poză, sau îmi luam telescop. Vreau să filmez la o distanță de 200-300m, dar foarte clar, gen 2k, 4k 30fps
Cu siguranță o să iau în considerare recomandarea ta, mulțumesc de răspuns.
GabiTheFEAR întreabă: