Ti-as recomanda un Allview p5 alldro
este mult mai bun :
Motorola motoluxe: camera 8 mpx, procesor 800 MHz, 512 ram, android 2.3.7,memorie interna 1 GB (suporta card pana la 32 GB )
Allview p5 alldro : camera 8 mpx, procesor dual core 1 GHz, android 4.0.4,memorie interna 4 GB ( suporta card pana la 64 GB )
si nahh acum mai pui 100 lei si iti iei Allview...
Motorola : 900 lei
Allview : 1000 lei
Procesorul este dual sau single la 800gh, cam slabut pentru cerintele din ziua de azi. baterie cam slaba, ore de convorbire putine, Nasoala rezolutia la filmare: 640x480 (VGA) la banii astia. subțirel, cu elemente cromate cu gust, ecran generos și fără mult spațiu neutilizabil, asta ca sa zic si ceva pro. un tel pentru fete fara pretentii zic eu. alegerea ramane a ta, doar ne ai cerut o parere, atat.
Depinde cat vrei sa dai pe el ai putea sa-ti iei HTC desire x sau desire c sau Acer cloud f. bun telefonul.
M-am uitat pe pagina principala Allview si am vazut multe pareri cam naspa...Adica de cele mai multe ori, spuneau ca nu primesc mesaje sau ca nu se aude, camera nu e prea buna...Alta idee la telefoane tot de genul asta ai putea sa imi dai?
Sa stii ca aia sunt niste prosti care l-au solicitat prea mult, l-au scapat pe jos etc.
nu te lua dupa ei ca nu stiu ce vorbesc.
eu ti-am dat exemplu de un telefon foarte bun, sper ca te-am convins
AlexMaftei2001 întreabă: