| Alexandru_George_2002 a întrebat:

Cu cat as putea sa dau un Samsung galaxy grand prime spart functional, merge tot la el numai ca e crapat, funda

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La amanet nu cred ca-ti accepta cu 40-50 de lei pe olx

| Surtulecs a răspuns:

Buna! Poti sa il vinzi cu 450 de lei.

Sper ca te-am ajutat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Surtulecs):

Tu te vezi ce raspunsuri dai? pe olx gasesti daca te uiti grand prime functionabile la preturi mai mici.

| Surtulecs a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi dau seama ca il poti gasi la preturi mult mai mici, ca doar fiecare om isi negociaza marfa. Mi-am dat doar o parere. Acest telefon il poti achizitiona mai nou cu reducere la pret de 570 de lei. Facand un calcul si acela constand in costurile de reparatie al telefonului, poti sa il dai cu mai putin. DE EXEMPLU 450 LEI.
Asa ca prietene uita-te tu la ce raspunsuri dai inainte sa tastezi.
Fiecare vede din propria perspectiva domnu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Surtulecs):

Cumpara-l tu spart, ia spune tu cine ii cumpara telefonul cu 450 spart? arata-l tu adu-l aici si dupa ai dreptate pana atunci nu mai detalia ca nu-ti citesc raspunsul integral

| Surtulecs a răspuns (pentru Surtulecs):

Persoana care a intrebat mai sus a spus Negru pe Alb ca e functional numai ca i spart, nu ca nu merge deloc adica nu e functional cum spui tu ca gasesti telefoane cu preturi mai mici pe olx si functionale.

| Surtulecs a răspuns (pentru Surtulecs):

Fiecare om are pretentiile si priveste dintr-un anumit unghi, da? Du-te tu frumusel, expertule in telefoane si fa ca tiganii negocieri pe ce vrei tu si ia-ti ce vrei tu. Mi-am dat cu parerea, da?