| AngeloDragoiecelmaitare a întrebat:

Cum e mai bine sa ai la telefon cu abonament sau fara si detaliati

Răspuns Câştigător
| TAzOVsKY a răspuns:

Oh va, mi-am facut eu abonament si regrettt! Iti vine cumva mai usor la inceput ca, vezi Doamne, e mai ieftin, dar crede-ma, platesti dupa aia de te ustura buzunaru. Cel mai bine dai un ban jos si iti cumperi, dupa aia nu mai ai stresu ca vai de mine, vine data de platit, vai ca nu mai am minute, vai ca am facut cost suplimentar, vai ca luna viitoare platesc mai mult ca am avut penalizare. Cel mai bine e sa fii pe cont proriu. Cel putin asa cred eu! happy O seara faina!

7 răspunsuri:
| xDr0gs a răspuns:

Pai depinde ce telefon vrei sa iti iei.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Opțiunea este în funcție de necesități!
Pa, pa.

| AngeloDragoiecelmaitare explică (pentru xDr0gs):

Alea vechi sau noi

| cristinel98 a răspuns:

Cu cartelă sau cu abonament este tot una.Pentru ca să iţi iei cartelă costă 30lei şi cu factura la abonament tot atâta vine:30lei.Sper să te convingi. Fundă?

| bigbang9779 a răspuns:

Mai bine e pe cartela deoarece nu poti face cost suplimentar si ai si mai multe extraoptiuni cu mai multe minute.un telefon mai bine il cumperi la liber, daca il iei la abonament il iei mai ieftin dar 1 an sau 2 ai de platit factura la telefon care v-a acoperi mult pretul telefonultu (exemplu:la liber un Samsung galaxy mini 2 costa 7 milioane iar la abonament de 30 euro adica aproximativ 130 lei costa 1 milion, abonamentul este pe o perioada de 2 ani...in acesti 2 ani platind 30euro in fiecare luna se acumuleaza 720 euro adica cu 550 euro mai mult decat valoarea telefonului)

| VivianKorea a răspuns:

Cel mai bine este fara abonament, cu abonament platesti dublu...

| LeganzaMoonwalker a răspuns (pentru TAzOVsKY):

Salut!
Pai nu te inteleg..Depinde cum GANDESTI sa iti faci abonamentul!
Daca esti 'jmecher' si vrei sa iti iei un ..Galaxy S17 si il iei cu abonament de 50de euro doar ca sa il iei ieftin, normal ca o sa te stoarca de bani!
TU, Iti face ABONAMENT pentru COMUNICARE! Nu inteleg de ce ti-ai lua un abonament de 3 ori mai mare, doar pentru un telefon. Tii abonamentul la nivelul pe care il ai tu nevoie! Adica daca vorbesti mult, dai multi bani pe abonament, dar iti iei si telefon ieftin!
Nu stiu daca m-ai inteles...adica daca nu esti prost, si iti tii pretul abonamentului doar pe necesitatile tale, nu si ceva EXTRA, ca sa iei telefonul mai ieftin, nu se intampla nimic rau. pur si simplu iti prelungesti contractul si ai o reducere la telefon!

Întrebări similare