Nici iphone 5 original nu e cine știe ce telefon.Da apoi o copie ieftina de 4s.Cineva a primit carcasa goală cu un bec care sa dea impresia ca telefonul e descărcat am vazut asta la pro tv. Iphone 5 are procesor dul core 1, 2 ram de 1 gb si camera de 8.Eu mi-am cumparat Sony xperia z la 2700 ron si chiar e telefon.Procesor quad core de 1, 5 ram 2gb camera de 13 și este rezistent la apa. Cere bani de ziua ta de crăciun si de colinde și în 2 ani o sa ai un telefon super.Eu asa am facut
Eu am primit odată cadou un iPhone 4 fake (replică) și e groaznic. Nu știu ce sistem de operare avea - semăna perfect cu originalul, doar era de calitate mai proastă.
Ecranul abia mergea (touch-screen-ul mergea doar cu unghia), uneori sacada, ambele camere erau slabe, nu citea poze mari, nu reda (sau reda sacadat) clipuri (în format mp4), nu avea wriless.
Nu merită să iei telefon fake. Majoritatea replicilor sunt de calitate proastă.
Sigur, telefonul era de nivelul unuia de 2-3 milioane și te puteai da mare cu el cât timp ceilalți vedeau doar carcasa, dar nu merită.
Dacă vrei iPhone 4 mai bine îl iei la mâna a doua. Eu recomand Samsung Galaxy S (depinde de bugetul tău), dar e foarte bun și Sony Xperia - totuși iPhone 5 e mai bun.
Sper că te-am ajutat, totuși, e alegerea ta.