Mergi la un service, o deschide și îți zic eii
Sau poți să îl întrebi pe iubi tau de pe TPU
Care iubit? Cine s-ar uita la un copil? La raMLesS te referi? Vad ca din nou i-o editat poza de la profil
Nu ăla, eh știe ea
S-o îndrăgostit copilașul nostru intelectual
Dacă era copilul meu, o dădeam la orfelinat
Ce drăguț, îți lipsește turculetul și ma confunzi cu tine
Nașpa.
I-am dat Block lui ala cu secole în urma.
"Câtă empatie emani în jurul tău" asta da dovada de iubire părintească, ești un exemplu de luat în seama, și eu făceam la fel
Dar trebui sa admiți ca e un copilaș tare drăgălaș
Ce mai face sawurma cu usturoi? Vad ca nu o mai întrat de ceva vreme iai făcut ceva farmece?
Sper că sa spânzurat, nu știu de ce ții morțiș să îmi amintești de javra aia
E la fel de drăgălașă că un câine mort pe asfalt
Nu-mi poate lipsi gunoiul, din contra
Nu ași putea sa te confund cu tine din moment ce ție îți lipsește tupeul
E o lașă copilașul nostru scump, nu vrea sa spună de unde e.
Pff ce rea ești
Oamenii răii sunt ce-i ce se prefac bunii
Eu sunt eu, nu sunt un înger, da nici demon
Na îmi cer scuze ca nu zic la fiecare întrebare de unde sunt.
Zicea de tine ca ești iubi
Pai la ce contează modelul dacă eu vreau sa aflu tipul Bateriei? Sau ai tu hack la ăștia de la Samsung?
Ia cine vorbește...stai că-i sun familia să-i zic ca vrei sa te împaci cu el brb
Mai bine îmi tai venele decât cu așa specimene
Îți cumpăr eu o cărămidă de pe timpul lui pazvante chioru' și asa a ta e la fel
Zicea olae, ce vrăjeală ai pe tine
Asta nu e domeniul meu, eu sunt cu medicina cu altele. Asa ca, drum bun și cale bătută cântăreții sa va...
Spune-i lui silent sa îți cumpere o tableta dacă tot te da la orfelinat măcar sa te lase cu o "mica avere".
Lasă că n-ai tu bani nici de alea, nu vreau sa faci foamea sa te am pe conștiința.
Ia zi tu atunci ce sa fac cu ala de îmi da dureri de cap(a se citi Leatherface4ever)?
I-auzi ce zice asta ca îmi iei iPad de 1 iunie
Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană
După ce te-am crescut asta mi toată recunoștință? După ce te am crescut cu ciorba de picioare în c.ur? Pai tu ii dai lui, nu el ție, cam încurci treburile tu cauți anturaj cu dansul de obicei :p kinderas
Of of, uite cu cine mi-am pierdut eu timpul, mai bine te dădeam la orfelinat vorba lui silent
Mai bine îți iei câine, decât să faci un copil care te mănâncă de viu la bătrânețe
Ți-am zis eu
Nu e stres draga, oricum eu ii iau toată alocația, rămân și eu cu ceva nu e o idee rea nici sa îmi iau un câine având în vedere ca nu ma calcă pe nervi cum o face inyourmind de când ii iau alocația.
Câinele te mai recunoaște când ii faci un bine, dar inyourmind ba.
Cumpărai ipad sa nu mai plângă pe aici atât dacă tot ai dat-o la orfelinat, cred ca are net prin sarma acolo
Huoo după ce ca ai promis
Eu nu promit, și dacă o fac mă țin de cuvânt
In cazul tau îți cumpăr un cartof să-l ai pe post de telefon
Adică eu te-am crescut pe tine vrei sa zici, puradel nerecunoscator ce ești
Stai ca n-am înțeles...ce cui ii da?
Nimic nu e gratis în viața, daca face 30 de flotări ii cumpăr
Huooo din nou, înapoi la turculet
Nu exista înapoi pentru mine, cine e javră, javră rămâne
Nimic, dar nu mai îmi da nefolositor ca te mănânc.
Nu e în stare nici să-și lege șireturile și tu vrei sa facă 30 de flotări se vede ca e blonda, îmi tot da eronat și nefolositor kinderas ul meu frumos și scump
Însemna că ai atins fara sa vrei o coardă sensibilă, ce îmi place când se oftiga )
Ție îți place, dar pe mine m-a umplut cu voturi negative. Și mai spuneți ca eu sunt iubi ei când ea îmi da nefolositor, pai ce iubire e asta?
Ție de ce nu îți dă "scutecel"?
Nu m-am referit la tine, are ea iubițelul ei
Mi-a dat și mie acum, sunt puțin geloasă că nu primesc la fel de multe că și tine
Dacă o început nu o sa se mai oprească, soarta ne e pecetluita.
Te rog sa ai grija de ea și sa ii cumperi ipad ul promis, evident dacă face 30 de flotări și mănâncă o lămâie
Eu ies din zona asta crepusculara ca ploua cu voturi negative
Succes în viata sa aveți
Fugi salvează-te!
Dude, ai facut atata katerinka pe site-ul asta ca nu te mai ia nimeni in serios
riscurile meseriei, deh
chestia cu "ce baterie trebuie sa imi iau" o sa fie urmata "la ce service gsm ma duc sa platesc numai manopera, dar sa vin cu bateria mea"
mai bine nu iti bati capul ala blond (din poza) si mergi la service si ii pui pe ei sa iti ia baterie noua si sa ti-o si schimbe in tablenta... eu asa as face
Dupa vreo 20 de replici tot nu ai zis CE tableta ai...
Nu mai contează m-au lămurit aia de sus cum sta treaba
Nu găsesc nici modelul tabletei pe net oricum
Cum nu? Ai luat-o de la marginea drumului? Instaleaza frumos asta si ai device model undeva - https://play.google.com/......ps/details
Serios,îmi da alte modele de galaxy tab asemănătoare
Am modelul trecut la setări undeva, am cautat și după aia și după denumirea care îmi apare când o deschid.
A, pai daca e Galaxy Tab... atunci Galaxy Tab sa fie. Mai degraba o vinzi daca nu mai e in garantie...
Are 4 ani jumate sărăcuța mergea dacă o foloseam în priza, de vreo 2-3 săptămâni abia sta deschisa o jumătate de ora.
Deci vara asta face upgrade la toate...super,și mai putini bani de dat pe prostiute
De unde naiba ai bani dacă nu ai părinți și nu lucrezi? Îți dă neamurile bani? te ajuta? De ce ți-ai schimbat nickname-ul? Ai dat-o în paranoia?
Era da zic ce dau neamurile, da șterg adminii...ei iau, nu dau.
Am lucrat cu bucățica cum ar fi (2-3 luni, 1 luna colo), mai ajutam vecinii cat o fost frig ca numa babe am pe strada....job ma rog pana la covid
#newyearnewme
Off saracuta de aia te iube eu.
Uuu interesant
Câți bani ziceai ca ai în cont?
Pai vi cu mine dincolo la sora, acolo avem de toate, ne băgăm la lucru la 4 ore, avem 800-1000 de euro... Aranjam paturile, facem curățenie și ștergem dulapurile.
Sunt un băiat foarte sincer, niciodată nu mi-am bătut joc de nimeni, urăsc minciuna și oamenii Ipocriți. Aici în România sunt sărac, doar dacă plec la sora sunt ok, dar singur nu mai ma duc, dar poate ma înșeli cu verii mei ca aia sunt smecheri din câteva cuvinte te-au cucerit. Noroc ca sunt însurați dar nu am încredere în ei.
Putem pleca și rămâne câteva luni și apoi ne întoarcem. Dar tu nu ești serioasa ai chef de mișto. Biletele le plătește soră-mea nu tu. În România stau cu tatăl vitreg și sunt sărac nu ma dau ceea ce nu-s, mereu am fost un om onest.
Și ce conturi de Facebook ziceai ca au verii tai? Asa, ca și documentare
Uuu vacanta gratis pana la sora unde o fi stand
Pai vi sa muncim sa facem bani ca suntem amândoi fără părinți avem nevoie de bani. Vezi? Deja ești interesata de ei, nu va plac băieții simpli, băieții cuminți.
Ce ar fi sa nu mai ma umpli cu notificări? și asa simt ca vorbesc cu un copil nu cu un om matur.
Vezi poate fi foame, vezi ce ai prin frigider
Doar ce am mâncat, poți să-ți păstrezi resturile din frigider.
A nu, era doar curiozitate (more gagii, more bănuți)
Da vezi tu ca nu știu să-ți fac borșuleț sau supică numa sarmale și varza călită
Avem acolo de toate daca mergem, și nu e bai eu te plac asa cum ești.
Dar vezi tu? Poate ție nu îți place de mine fizic aici e problema, eu am un feeling și sunt sigur ca ești genul meu dar nu cred ca sunt eu genul tău asa ca hai punete la desene, nici nu vrei sa îmi spui de unde ești și mai îndrăznești sa ma deranjezi hai ca te plictisești vad, tot aiurea o arzi cu glume, ajuta comunitatea TPU Lasă-mă pe mine.
Dar mai am de așteptat pana traduc ăștia episodul nou din shaman King of nici nu vrei să-mi ții companie încă vreo câteva ore
Send nude... poza sa ma conving oricum nu ești genul meu la fizic da sa zicem
Nu sunt genul tău nu.
Hai nu mai îmi scrie, ajuta comunitatea TPU, Lasă-mă pe mine ca mai înnebunit cu prostiile tale.
Ok,trecem la voturi aka vorbitul mut
Ce tableta ai copilus frumos? mergi la un service ca nu te dor piciorușele.
Pai și dacă n-am nici un service în oraș sau prin zona?
Dar unde stai stimate domnisor în deal? Nu are cum sa nu ai nici un service dacă stai la oraș, chestia e ca tu stai la sat nu la oraș, asa da.
Las ca poate te ajuta iubitelul tău
Nici nu vrei sa spui ce tableta ai.
Mergi la un service, îl întrebi pe nenea de acolo.
Sau chiar si amanet, se pricep băieții la telefoane.