Mergi la un service, o deschide și îți zic eii
Sau poți să îl întrebi pe iubi tau de pe TPU
Care iubit? Cine s-ar uita la un copil? La raMLesS te referi? Vad ca din nou i-o editat poza de la profil
Ce tableta ai copilus frumos? mergi la un service ca nu te dor piciorușele.
"Câtă empatie emani în jurul tău" asta da dovada de iubire părintească, ești un exemplu de luat în seama, și eu făceam la fel
Dar trebui sa admiți ca e un copilaș tare drăgălaș
Ce mai face sawurma cu usturoi? Vad ca nu o mai întrat de ceva vreme iai făcut ceva farmece?
Dar unde stai stimate domnisor în deal? Nu are cum sa nu ai nici un service dacă stai la oraș, chestia e ca tu stai la sat nu la oraș, asa da.
Las ca poate te ajuta iubitelul tău
Nici nu vrei sa spui ce tableta ai.
Sper că sa spânzurat, nu știu de ce ții morțiș să îmi amintești de javra aia
E la fel de drăgălașă că un câine mort pe asfalt
Nu-mi poate lipsi gunoiul, din contra
Nu ași putea sa te confund cu tine din moment ce ție îți lipsește tupeul
E o lașă copilașul nostru scump, nu vrea sa spună de unde e.
Pff ce rea ești
Oamenii răii sunt ce-i ce se prefac bunii
Eu sunt eu, nu sunt un înger, da nici demon
Na îmi cer scuze ca nu zic la fiecare întrebare de unde sunt.
Zicea de tine ca ești iubi
Pai la ce contează modelul dacă eu vreau sa aflu tipul Bateriei? Sau ai tu hack la ăștia de la Samsung?
Ia cine vorbește...stai că-i sun familia să-i zic ca vrei sa te împaci cu el brb
Îți cumpăr eu o cărămidă de pe timpul lui pazvante chioru' și asa a ta e la fel
Zicea olae, ce vrăjeală ai pe tine
Asta nu e domeniul meu, eu sunt cu medicina cu altele. Asa ca, drum bun și cale bătută cântăreții sa va...
Spune-i lui silent sa îți cumpere o tableta dacă tot te da la orfelinat măcar sa te lase cu o "mica avere".
Lasă că n-ai tu bani nici de alea, nu vreau sa faci foamea sa te am pe conștiința.
Ia zi tu atunci ce sa fac cu ala de îmi da dureri de cap(a se citi Leatherface4ever)?
După ce te-am crescut asta mi toată recunoștință? După ce te am crescut cu ciorba de picioare în c.ur? Pai tu ii dai lui, nu el ție, cam încurci treburile tu cauți anturaj cu dansul de obicei :p kinderas
Of of, uite cu cine mi-am pierdut eu timpul, mai bine te dădeam la orfelinat vorba lui silent
Mergi la un service, îl întrebi pe nenea de acolo.
Sau chiar si amanet, se pricep băieții la telefoane.
Mai bine îți iei câine, decât să faci un copil care te mănâncă de viu la bătrânețe
Ți-am zis eu