anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa încep. ....trebuie sa mi schimb bateria de la telefon (Samsung G S4) e varza. 10 min mă tine când navighez online. În oraș nu am găsit originala și am rugat o pe mama sa mi cumpere una din Italia. Mi a spus ca a dat 33euro pe ea...preț redus credlaughing) în fine. Mi a mai spus ca trebuie sa o las la încărcat 2 zile, dar ce înseamnă la încărcat? Cu telefonul aprins sau stins?!

8 răspunsuri:
| BalasaCatalin a răspuns:

Umblii pe telefon pana se descarca bateria de tot apoi il inchizi daca nu se inchide el si il lasi la incarcat 12 ore apoi umplii iar pe el pana se descarca bateria si tot asa de 3 ori

| gelu1970 a răspuns:

Fa-i primele doua trei incarcari de vreo 8 ore. incearca sa pui telefonul la incarcat seara si asa nu o sa il folosesti in timpul procesului de incarcare. si nu trebuie sa il stingi.

| iiUser20 a răspuns (pentru gelu1970):

Tu spui așa, altcineva care a mai raspuns spune altceva. Vreau ceva sigur, concret. Cum e bine pana la urma? laughing

| Sellak a răspuns:

Chiestia asta cu umblatul pe telefon pana se descarca si dupa sa-l lasi la incarcat 12 ore se facea la telefoanele cu baterii veci. Telefoanele noi au baterii Li-ion care nu mai necesita sa-l descarci complet si dupa sa-l lasi 12 ore. deci dupa ce bagi bateria in telefon si aia e, cand se descarca il pui la incarcat il lasi pana e 100% si atat

| iiUser20 a răspuns (pentru Sellak):

Așa am citit pe net, ca nu ar mai fi nevoie. Atunci de ce mi ar fi zis mama așa ...cu 2 zile

| gelu1970 a răspuns (pentru iiUser20):

Daca faci ceea ce ti-am scris e suficient. oricum, mai mult de o zi nu tine bateria. ai un screen mare, folosesti net, etc. toate acestea consuma. incearca sa respecti ciclurile de incarcare-descarcare, adica sa nu pui telefonul la incarcat daca bateria nu e descarcata. sau macar sa nu faci asta frecvent.

| Sellak a răspuns (pentru iiUser20):

Poate nu stia treaba asta happy o fi crezut ca e ca la alea vechi happy Si eu mi-am luat de curand un telefon is nu l-am mai tinut 12 ore la incarcat sau mai stiu eu ce si nu are absolu nimicwinking

| iiUser20 a răspuns (pentru Sellak):

Hmmm o sa văd eu. sper sa nu facă ca asta laughing)