| Naidure a întrebat:

Cum sa ma conectez la internet cu stickul am o tableta Eboda

7 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Ce fel de stick e? Wifi, modem sau ce? Nu te ajuta nimeni daca nu stie despre ce vorbesti!

| Naidure explică (pentru lpavel):

Stick

| Naidure explică:

Sora-mea a introdus de prea multe ori semnul si acum nu stiu cum s-o conectez la net ca sa ma pot conecta la net ca sa ma conectez la contul de google

| lpavel a răspuns (pentru Naidure):

INCORECT! Stai jos, 4! big grin O intrebare ajutatoare : pe acel stick poti pune muzica sau poze?

| Naidure explică (pentru lpavel):

Nu stiu daca e introdusa unde trebuie intrebare, dar daca stii sa ma ajuti te rog sa ma ajuti, in special sa ma conectez la internet

| lpavel a răspuns (pentru Naidure):

Daca nu ma insel tu ai Internet mobil, deci acel stick NU se cheama stick se cheama MODEM!
Deci daca e asa atunci ai probleme care NU se rezolva cu un raspuns sau 2, ce pot spune este ca acel modem poti s-o introduci in oricare mufa USB DAR ca sa mearga net-ul trebuie sa-l bagi in mufa care a fost instalata modemul sau stick-ul cum ii zici tu prima data. Daca nu sti, ia la rand toate mufele usb si de fiecare data când bagi intr-o alta mufa fa un restart, daca asa nu o sa se remedieze problema, reinstaleaza modemul! E tot cu ce te pot ajuta de aici! Succes!

| LTAA a răspuns:

Ai nevoie de un cablu OTG (On-The-Go), cu acesta poti conecta un Stick USB (Modem, Memorie Flash, etc.) la Mini/MicroUSB-ul tabletei!