| denny_3468 a întrebat:

Cum se poate parola un telefon mobil?

Răspuns Câştigător
| MisterKat a răspuns:

Depinde de model, Denny. Eu am un Samsung SGH-E250 si am reusit sa-l parolez, pot sa blochez cartela sim, sa pun cod la telefon, sa pun parola la mesaje, fisiere, setari, meniu etc happy Trebuie sa umbli la Setari-Securitate-Schimbare parola (in caz daca ai un telefon Samsung)! Ai grija sa alegi o parola pe care poti sa o memorezi usor si care sa fie confindentiala! Din moment ce ai uitat-o, putine sanse mai ai (cred) sa o recapeti, deci pune o parola cat mai accesibila! happy Parola la telefonul meu de exemplu e din cifre de la 0 la 9, deci poti sa pui un cuvant de ex:COLA - 2652! Succes!
Sau daca nu ai in telefon, poti cauta aplicatii pe net pentru asa ceva.
Sper ca ti-am fost de vreun folos cu raspunsul meu!
O seara faina sa ai! happy

22 răspunsuri:
| Dozer a răspuns:

Depinde de ce model este, daca are symbian se pot gasi programe 3-rd party pe net.

| andreiasavescu a răspuns:

Pai depinde ce telefon ai.

| Zoombe3 a răspuns:

Din meniul Setari -> siguranta
Acum depinde si ce marca sau model este, cam difera, dar de cele mai multe ori aici il gasesti.

| anonim a răspuns:

Daca este blocat in retea, nu poti. Intai trebuie sa-l deblochezi, iar dupa aceea de la cod telefon.

| BluePuff_3062 a răspuns:

Eu am Samsung U600.Meniu-Setari-Securitate-Confidentialitate-Confidentialitate telefon.Chiar daca am 12 ani, trebuie' sa mai ai incredere si in unii mai mici decat tine.

| claudya a răspuns:

Depinde de telefon

| Princessee a răspuns:

Depinde de telefon.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri