| Radu284 a întrebat:

Cum se poate vorbi la telefon cu un operator de la Orange, daca ai un serviciu prepaid?

Este posibil? Si daca da, care este secventa magica de numere, din meniul principal?

6 răspunsuri:
| Green66 a răspuns:

Suni la 444 și apoi 1 – 8- 0, sper că nu s-a schimbat.

| Radu284 explică (pentru Green66):

Nu merge :/
Prima optiune (1) pentru limba, apoi toate optiunile se termina la 5 (Orange TV). Pe 8 nu face nimic, doar iti spune iar meniul.

| Green66 a răspuns (pentru Radu284):

Nu ai decât să încerci la fiecare ramură să vezi unde ai opțiunea să fii transferat la un operator. Eu am abonament, de câte ori am avut nevoie de un consultant a fost altă combinație de taste.

| Radu284 explică (pentru Green66):

Am incercat o gramada, daca exista este foarte bine ascunsa. Dar tind sa cred ca nu exista :/

| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Serviciul Clienti PrePay poate fi apelat gratuit la numarul 444.
Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa alegi limba de comunicare, apasand tasta 1 pentru romana sau 2 pentru engleza.
Ulterior, ai posibilitatea de a alege o tasta in functie de informatia solicitata, cu mentiunea ca, dupa prezentarea informatiei, vei avea si optiunea de a apasa tasta 0 pentru transfer la un operator.
O zi frumoasa,
Orange Helper

| Radu284 explică (pentru OrangeHelper):

Umm... Tu esti un bot sau un om? Ca prostia asta de informatie se gaseste intr-adevar pe siteul vostru, care este si prima chestie care apare pe google cand intrebi asta. Numai ca NU MERGE! Ca daca ar fi mers nu as fi fost atat de bou incat sa intreb aici.