| ancaivascu2001 a întrebat:

Cum vi se pare telefonul Samsung galaxy s3? As vrea sa stiu daca merita banii.
Urgent (dau raspuns castigator)

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Acum un an am cumparat 2 telefoane Samsung galaxy s3 black edition 64gb. nu imi pare rau. nu mi-au dat probleme si crede-ma...au fost supuse testelor. unicul lucru...cumpara husa protectoare.

4 răspunsuri:
| ancaivascu2001 explică (pentru gelu1970):

Este asa mare incat sa te incomodeze? ai niste site-uri cu huse dragute? o sa iti dau raspuns castigator daca rasspunzi si la asta :*

| ancaivascu2001 explică (pentru gelu1970):

Este mare incat sa te incomodeze? ai niste site-uri cu huse dragute? daca raspunzi si la asta iti dau raspuns castigator :*

| Doctorfishadi a răspuns:

Da,merita! Este un smartphone performant cu un procesor cu 4 nuclee puternic si gata sa redea cele mai avansate jocuri sau aplicatii,sistemul de operare android asigura performanta maxima, ecranul amoled ofera o experienta unica, culorile vii, stralucitoare se redau perfect, designul superb il face favoritul multora. FUNDA!

| gelu1970 a răspuns (pentru ancaivascu2001):

Telefoanele le-am cumparat pentru fetele mele. si te asigur ca le-au folosit din plin. in ceea ce ma priveste sunt putin mari. eu sunt obisnuit cu telefoane ceva mai mici. husa ti-o recomand deoarece telefonul celei mici a fost salvat de o husa cand a cazut pe ciment. a scapat teafar. un link nu pot sa-ti dau. daca ti-as da ar fi din alta tara. imi pare rau.dar sunt sigur ca in Romania se gasesc usor. mult noroc.