| Hubbaa a întrebat:

Daca am incarcat prea tarziu cartela prepay si vreau sa reactivez optiunea acum, ce fac?thinking Adica, la optiuni active am doar dezactivare. daca dau o mai pot activa inapoi? thinking

Răspuns Câştigător
| Latinmoon a răspuns:

Da o dezactivezi daca vrei si o reactivezi din nou dar eu iti decomand mai bine sa-ti reincarci ca se va reactiva automat.
Daca nu se reactiveaza atunci o dezactivezi si activezi din nou!
Bafta! >big grin

7 răspunsuri:
| Hubbaa explică (pentru Latinmoon):

Trebuia sa reactivez pana azi, dar noh. uitarea. laughing Cica se activeaza dimineata la 6, daca nu. incerc cum ai spus :*

| SerafimHD a răspuns:

Asa cum ai spus e prea tarziu! nu mai ai ce sa faci!

| Latinmoon a răspuns (pentru Hubbaa):

OK rolling on the floor

| busuioc23 a răspuns:

Dezactiveaza optiunea si apoi o activezi din nou. merge

| GrigoAdrian a răspuns:

Pai daca ai doar dezactivare inseamna ca ceva e neclar adica nu ti a expirat sau e o eroare ceva big grin... din moment ce ti a expirat optiunea trebuie sa ai si reactivare!

| radu75 a răspuns:

Ei normal spun ca reactivarea extraoptiunii se va amana pana in momentul cand incarci.asa ca...

| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
In general, optiunile se reactiveaza automat daca ai credit suficient in cont. Dupa ce reincarci, este necesar sa iti reactivezi tu optiunea prin serviciul SelfCare *100# si in felul acesta se va genera un nou ciclu de recurenta. Daca in meniul SelfCare, la optiuni active iti apare dezactivare, inseamna ca optiunea este activa.
O zi buna,
Orange Helpers