Cookie-urile sunt doar niste date de traffic temporare, nu au legatura cu contul tau.
Daca l-ai dezinstalat in reinstalezi din appstore/magazin play si te conectezi cu contul tau.
Daca cumva foloseai o versiune mai veche, acum trebuie sa faci upgrade.
Sau daca telefonul e mai vechi poate nu suporta versiunea actuala.
Ori ai o problema la cont, atunci e altceva.
Trebuie sa fii mai detaliat cand pui o intrebare.
Cookie-urile vechi s-au sters odata cu resetarea.
Sau altceva vrei sa intrebi?
Nu stiu cum sa fac sa am vechiul Facebook, care de bine de rau mergea si puteam sa comunic cu persoanele dragi aflate la distanta.
Ti-ai sters si Facebook-ul? Reinstaleaza-l. Si activeaza acelasi cont (mail si parola) pe care le aveai.
S-a reinstalat singur dar sub alta forma care este dezamăgitoare, nu pot face absolut nimic decât privesc nici imagine nu are
Dezinstaleaza acum doar Facebook. Si apoi instaleaza versiunea pe care o aveai. Versiunea venita din fabrica nu e cea mai buna. Multi se plang. Cred ca Facebook lite e avantajos.
Nu pot dezactiva Facebook, am reusit sa sterg contul de pe dispozitiv mi-au cerut email si parola dar tot asa functioneaza. Nu pot dezactiva Facebook definiti.
Daca nu vad ce e acolo, nu te pot ajuta. Roaga pe cineva sa te ajute. Eventual, mergi la Orange sau unde ai tu abonamentul.
Facebook functiona dar fara messenger, am resetat telefonul si am sters tot si acum nu mai merge Facebook
Cookie-urile sunt doar niste date de traffic temporare, nu au legatura cu contul tau.
Daca l-ai dezinstalat in reinstalezi din appstore/magazin play si te conectezi cu contul tau.
Daca cumva foloseai o versiune mai veche, acum trebuie sa faci upgrade.
Sau daca telefonul e mai vechi poate nu suporta versiunea actuala.
Ori ai o problema la cont, atunci e altceva.
Trebuie sa fii mai detaliat cand pui o intrebare.
AhriIsHere întreabă: