| relustefan a întrebat:

Daca am resetat telefonul mai pot activa cokieuri pentru Facebook pentru ca nu mai functioneaza?

Răspuns Câştigător
| Ievi a răspuns:

Cookie-urile sunt doar niste date de traffic temporare, nu au legatura cu contul tau.
Daca l-ai dezinstalat in reinstalezi din appstore/magazin play si te conectezi cu contul tau.
Daca cumva foloseai o versiune mai veche, acum trebuie sa faci upgrade.
Sau daca telefonul e mai vechi poate nu suporta versiunea actuala.
Ori ai o problema la cont, atunci e altceva.
Trebuie sa fii mai detaliat cand pui o intrebare.

9 răspunsuri:
| Ievi a răspuns:

Nu are nici o logica ceea ce zici

| relustefan explică (pentru Ievi):

Facebook functiona dar fara messenger, am resetat telefonul si am sters tot si acum nu mai merge Facebook

| NunuNini a răspuns:

Cookie-urile vechi s-au sters odata cu resetarea.
Sau altceva vrei sa intrebi?

| relustefan explică (pentru NunuNini):

Nu stiu cum sa fac sa am vechiul Facebook, care de bine de rau mergea si puteam sa comunic cu persoanele dragi aflate la distanta.

| NunuNini a răspuns (pentru relustefan):

Ti-ai sters si Facebook-ul? Reinstaleaza-l. Si activeaza acelasi cont (mail si parola) pe care le aveai.

S-a reinstalat singur dar sub alta forma care este dezamăgitoare, nu pot face absolut nimic decât privesc nici imagine nu are

Dezinstaleaza acum doar Facebook. Si apoi instaleaza versiunea pe care o aveai. Versiunea venita din fabrica nu e cea mai buna. Multi se plang. Cred ca Facebook lite e avantajos.

Nu pot dezactiva Facebook, am reusit sa sterg contul de pe dispozitiv mi-au cerut email si parola dar tot asa functioneaza. Nu pot dezactiva Facebook definiti.

Daca nu vad ce e acolo, nu te pot ajuta. Roaga pe cineva sa te ajute. Eventual, mergi la Orange sau unde ai tu abonamentul.