| Daniel26 a întrebat:

Daca am un sim obisnuit, cum pot obtine o cartela de tip microSD sau nano cu acelaisi numar? Operatorii de telefonie mobila ofera astfel de servicii? stie cineva si cat ar costa? merci!

Răspuns Câştigător
| Intruder19 a răspuns:

Stiu ca prima schimbare de cartela la Vodafone, Orange si telekom este gratuita.

Daca nu ai mai schimbat inainte nici o cartela nu platesti nici un ban, daca ai mai schimbat costa in jur de 5 euro.

O alta alternativa ar fi sa te duci la orice service GSM si sa iti taie cartela ta si te costa in jur de 10 lei.

| Daniel26 explică (pentru Intruder19):

Dar daca vreau sa-mi pastrez sim-ul cel vechi pentru telefoanele clasice si sa-mi dea un micro-sim cu acelasi numar (fiind pe abonament) se poate? daca nu, exista cartele prepaid cu micro-sim?

| Intruder19 a răspuns (pentru Daniel26):

Micro-sim-ul vine cu adaptor pentru toate modelele de slot-uri.

Cartela vine in felul urmator
http://33.media.tumblr.com/tumblr_li8xucp9PG1qbnc2r.jpg

Ai adaptor de la nanosim la micro sim sau la mini sim

Exista si pe prepaid microsim

| Daniel26 explică (pentru Intruder19):

Multumesc pentru raspuns, nu stiam. Pana acum am folosit doar cartele obisnuite, insa de acum incolo o sa am nevoie si de celelalte variante, de aici nelamuririle. Merci inca o data!

5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poţi schimba cartela SIM veche cu una Micro-SIM ( sau Nano-SIM ) nouă ( cu acelaşi număr ) la orice reprezentanţă a operatorului de telefonie mobilă!
Prima schimbare ar trebui să fie gratuită, dar te poate costa în jur de 30-40 lei ( în funcţie de reprezentanţă/agent de vânzări )...

Sau, poţi încerca s-o tai singur/ă - dar NU îţi recomand!

Toate cele bune!

| lpavel a răspuns:

Sau ti-l tai singur cu un cutter! happy Imprumuti de la cineva o asemenea cartela, o conturezi dupa ea pe a ta si o tai frumos, si-ti raman niste bani in buzunar! happy