Stiu ca prima schimbare de cartela la Vodafone, Orange si telekom este gratuita.
Daca nu ai mai schimbat inainte nici o cartela nu platesti nici un ban, daca ai mai schimbat costa in jur de 5 euro.
O alta alternativa ar fi sa te duci la orice service GSM si sa iti taie cartela ta si te costa in jur de 10 lei.
Sau ti-l tai singur cu un cutter! Imprumuti de la cineva o asemenea cartela, o conturezi dupa ea pe a ta si o tai frumos, si-ti raman niste bani in buzunar!
Bună!
Poţi schimba cartela SIM veche cu una Micro-SIM ( sau Nano-SIM ) nouă ( cu acelaşi număr ) la orice reprezentanţă a operatorului de telefonie mobilă!
Prima schimbare ar trebui să fie gratuită, dar te poate costa în jur de 30-40 lei ( în funcţie de reprezentanţă/agent de vânzări )...
Sau, poţi încerca s-o tai singur/ă - dar NU îţi recomand!
Toate cele bune!
Dar daca vreau sa-mi pastrez sim-ul cel vechi pentru telefoanele clasice si sa-mi dea un micro-sim cu acelasi numar (fiind pe abonament) se poate? daca nu, exista cartele prepaid cu micro-sim?
Micro-sim-ul vine cu adaptor pentru toate modelele de slot-uri.
Cartela vine in felul urmator
http://33.media.tumblr.com/tumblr_li8xucp9PG1qbnc2r.jpg
Ai adaptor de la nanosim la micro sim sau la mini sim
Exista si pe prepaid microsim
Multumesc pentru raspuns, nu stiam. Pana acum am folosit doar cartele obisnuite, insa de acum incolo o sa am nevoie si de celelalte variante, de aici nelamuririle. Merci inca o data!