| Tekashi69 a întrebat:

Daca am un sim pe care l-am "ciopârțit" pentru a-l face mini-sim pentru un telefon care îmi cerea genul asta de cartela (cat mai minusculă) și îmi cumpăr alt telefon care îmi cere sim "normal", iar eu nu îl pot readuce la normal nici cu vreun suport din acela de cartela, pot avea același număr de telefon daca voi fi nevoit să achizitionez un sim nou? Tind sa precizez că sunt la cartela, NU abonament.

5 răspunsuri:
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Cartela e valabila doar o luna. După o luna va trebui sa o schimbi cu una noua reîncărcabila, adică fara număr. Si așa poți merge la infinit, schimbând luna de luna cartela cu una reancarcabila.Iar numărul rămâne același.

| Tekashi69 explică (pentru TamplaruAnisoara):

Nu mă refer la asta. Daca sim-ul pe care am numărul X nu se atașează corect la noul telefon, deoarece a fost ciopârțit înainte și automat îmi va trebui ALT sim, pot face cumva sa am numarul X pe noul sim? Știu că la abonament poți avea numărul la infinit, indiferent daca pierzi sim-ul, dar când ești la cartela nu. Deși nu știu sigur daca mersul la firma de telefonie de care aparții te poate ajuta cu ceva in cazul in care nu ai abonament.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru Tekashi69):

Si la cartela. Eu am avut mai multi ani doar cartela la telefon pe Orange si luna de luna am cumpărat cartele reancarcabile si numărul era același. Așa sunt programate sa se poata reancarca telefonul.

| Tekashi69 explică (pentru TamplaruAnisoara):

Am numărul asta de ani de zile. E clar că știu că se reîncarcă... laughing)) În fine, nu ne înțelegem

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Tekashi69):

Poti merge la un centru al lor si sa ceri sa-ti dea un sim nou. Vor incerca sa te atraga in abonament dar poti sa-i refuzi. Daca nu se poate, iti iei abonament si dupa 6 luni poti sa ceri sa revii la cartela PrePay.