anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă ești pe Orange și ramai fără net cât te taxează suplimentar? Ca ei au scris in mesaj ca dau 250 MB pentru 0, 99 euro. Și mama a intrat de 2-3 ori pe Facebook și are deja un euro. Mi se pare mult. Zice ca are nevoie de net. Exista vreo alta varianta sa facă rost de net? Era o reclama pe la tv in care spunea ca se poate transfera...nu știu acum, nu ma pricep. Multumesc

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

Nu am inteles daca mama ta e pe abonament sau pe prepay.
La abonament nu sunt oferte bune. Sunt mai bune cele de la Prepay.
La prepay, creditul se consuma rapid daca nu ai optiune activa, atat cu navigarea pe internet cat si cu apelurile.
Iti recomand sa activezi optiunea prepay de 5 euro sau sa incarci direct cu aceasta optiune in loc de credit.
Contine suficient net si apeluri pentru oricine.

Pentru 30 zile ai nelimitat minute și SMS în reţea
1000 minute naţionale şi internaţionale către fix sau SMS naţionale din care
100 minute sau SMS sunt și internaţionale pe mobil UE *
5 GB internet național + 30 GB
bonus
Trebuie doar sa incarci lunar cu 5 euro. E mai ieftin decat la abonament.

3 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns (pentru Lioana):

Știu treaba cu prepay ca și eu am (Telekom) și nu mi-as face vreodată abonament. Ea și-a făcut la Orange pentru ca mai avea câteva luni din contractul cu Telekom și portarea in Orange era o soluție mai buna (acum mai are vreo 5 luni din abonamentul asta).
Dar ea uita mereu sa schimbe datele cu Wi fi-ul când ajunge acasă și de asta a consumat tot netul in câteva zile...
Nu cred ca are cum sa încarce credit dacă e pe abonament.

| Lioana a răspuns (pentru Bondarel99):

Ar fi bine sa-si seteze telefonul ca aplicatiile sa nu ruleze pe fundal. Altfel ele consuma net si atunci când mama ta nu navigheaza. Sa dezactiveze si rularea automata a clipurilor pe Facebook. Clipurile video consuma foarte mult net.
Daca nu-i ajunge nici asa netul inclus in abonament poate ar fi bine să aleagă un abonament mai scump. Dar sa aiba grija ce semneaza, sa nu-i prelungeasca perioada contractuala la schimbarea abonamentului.

| OrangeHelper a răspuns:

Salut,

Tarifarea se produce in functie de tipul abonamentului. Te asteptam cu un mesaj privat in care sa ne oferi numarul de telefon, astfel incat sa putem verifica situatia.

O zi buna,
Orange Helper