1. Daca in fata camerei sunt zgaraieturi sau mizerie, atunci imaginile vor fi mai "sterse", neclare.
2. Daca folia protectoare s-a spart, atunci nu mai poate face fata la ocaziile de lovire ulterioare, iar cioburile chiar pot strica mai tare display-ul. Din acest motiv e indicat sa schimbi folia cat mai repede, cu o folie de sticla rezistenta, chiar daca costa un pic mai mult.
3. Pentru a evita noi asemenea spargeri, este indicata folosirea unei huse bune, care fereste telefonul chiar si in caz de cazaturi mai intense.
Eu am verificat telefonul si nu are zgarieturi la ambele camere, pozele sunt la fel ca si inainte, de cand mi-am luat telefon nou, folia e sparta putin, o sa merg la service si sa ii puna alta folie de sticla, nu ma intereseaza pretul. Am husa la el, nu e spart nimic. Folia e problema. Mie mi se pare ca se vede clar display-ul, e in regula. Mulțumesc mult pentru răspunsul tău, îmi e de folos. Sarbatori fericite iti doresc. E cel mai enervant lucru ca toti patesc asta cu incidentul.
Daca folia sparta acopere camera decat o sa se vada naspa. Nu se va afecta cu nimic