1. Daca in fata camerei sunt zgaraieturi sau mizerie, atunci imaginile vor fi mai "sterse", neclare.
2. Daca folia protectoare s-a spart, atunci nu mai poate face fata la ocaziile de lovire ulterioare, iar cioburile chiar pot strica mai tare display-ul. Din acest motiv e indicat sa schimbi folia cat mai repede, cu o folie de sticla rezistenta, chiar daca costa un pic mai mult.
3. Pentru a evita noi asemenea spargeri, este indicata folosirea unei huse bune, care fereste telefonul chiar si in caz de cazaturi mai intense.
Daca folia sparta acopere camera decat o sa se vada naspa. Nu se va afecta cu nimic
Eu am verificat telefonul si nu are zgarieturi la ambele camere, pozele sunt la fel ca si inainte, de cand mi-am luat telefon nou, folia e sparta putin, o sa merg la service si sa ii puna alta folie de sticla, nu ma intereseaza pretul. Am husa la el, nu e spart nimic. Folia e problema. Mie mi se pare ca se vede clar display-ul, e in regula. Mulțumesc mult pentru răspunsul tău, îmi e de folos. Sarbatori fericite iti doresc. E cel mai enervant lucru ca toti patesc asta cu incidentul.