Cred ca esti putin dus, SINCER, doar putin asa, doar putin, DOAR PUTIN
Samsung-ul e recunoscut ca fiind un telefon mai bun ca iPhone, dar cu software-ul putin instabil, asa ca se recomanda NICI MACAR SA NU FACI UPDATE daca ai un Android care functioneaza, eu am avut un S4 si i-am multumit lui D-zeu ca am gasit un Android care functiona, si am testat vreo 10-15 alte Android-uri care erau trecute binemercic pe sammobile ca fiind explicit pentru modelul meu, si la toate se restarta interfata periodic (nu tot telefonul, adica si Linux-ul pe care e bazat Android-ul, ci doar Android-ul din fata)
IAR TU VREI BETA
Sincer, Android ul de acum nu mai e nici pe departe ce era. Oricum, chiar daca mai sunt versiuni mai instabile (oricum toate sunt mai instabile decat iOS), Android stock si, in urma lui, One UI sunt puse la punct foarte bine. Stiu ca versiunea beta pe un Android ar putea avea si efecte negative dar, eu sunt beta tester la Instagram, chrome, google go si Youtube. Vreau sa fiu si la software Samsung.
Lul, chiar nu sunt de acord, DELOC
la s8plus-ul meu nu am vazut nici cea mai vaga instabilitate, acum nu ca as face update la Android 9, dar chiar nu am vazut
iar chiar pe site-ul asta au venit unii si au chitzait RAU dupa rahatul de update la iOS 13 ca e PLIN DE BUG-URI si au facut 4 post-update-uri de a ajuns in nici o luna la 13.1.3 si TOT E PLIN DE BUG-URI
deci nici cu iOS NU imi e rusine cand e vorba de probleme software
Sa zicem. Eu sunt fan Samsung, Android, oricum. Stiu ca iOS 13 e plin de bug-uri, dar Apple mereu le rezolva. In ultima vreme, fata de versiunile vechi, Android e din ce in ce mai stabil, mai ales de la Android 9 in sus, pe Samsung cu One UI. Totusi, daca e sa comparam, iOS e mai stabil, mai securizat si, dupa update-uri, cu mai putine bug-uri.
Anonimul205 întreabă: