| SingleForOne a întrebat:

De ce se fac telefoane pentru camere mai bune, ecrame, design exterior, diferite aplicații din telefon, și altele, dar nu se fac telefoane care să prindă un semnal cât mai bun?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca probabil o antena mai puternica inseamna costuri prea mari si ar fi irelevant la un dispozitiv mic si in plus poate fi si daunator pentru om.
In plus se respecta niste legi. Nu poti ca tu cu un telefon mic sa ai o antena mai puternica decat o statie de emisie-receptie, o baza militara, avioane sau alte antene si dispozitive cu o importanta mai mare si sa le mai si bruiezi.

| SingleForOne explică (pentru anonim_4396):

Totuși, ceva care nu se intrerupe din 10 în 10 minute...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SingleForOne):

Asta poate sa nu tina de antena in sine.
E vorba si de operatorul de retea, de zona in care locuiesti, poate telefonul este defect, o cartela uzata.

| NLS a răspuns (pentru SingleForOne):

Am Xiaomi Redmi 9T, o marca si un model despre care multi spun ca se intrerupe semnalul WiFi destul de des.
Din iunie pana acum am patit de 2 ori, timp de 1min.
Iar cu semnalul telefonic nu am avut nici o problema.

Ce model e, si de cand ai aceasta problema?

Nu e problema de emisie? (adica doar telefonul tau are problema asta, sau ai testat si cu altul?)

Nu costul ii impiedica neaparat sa foloseasca antene mai puternice, ci legislatia.
Undele radio sunt extrem de periculoase.

| SingleForOne explică (pentru NLS):

Am avut 9t pro, cu aceeași problemă
În prezent, am Samsung a52, cu aceeași problemă. Posibil să fie de la rețea, dar mai la nimeni din rețea nu li se întâmplă asta.

| NLS a răspuns (pentru SingleForOne):

In casa nu mai locuiesti cu alte persoane care au alte modele?
Sau intreaba in vecini.

Despre semnalul telefonic e vorba?
Nu e nevoie de antene mai puternice si mai calitative, nu asa functioneaza lucrurile, ci eventual mai multe.
Fie antena e pozitionata prea jos, si intre ea si locuinta ta se ridica un deal, fie e prea departe (ar fi necesar sa se instaleze una mai aproape, dar, da, intervin si costurile. Nu ca operatorii retelei nu ar dispune de bani, dar trebuie sa renteze. Sau poate nu a facut nimeni reclamatie, si nu le e cunoscuta problema. Inainte de reclamatie, trebuie intai verificata situatia in ansamblu. ).
Uneori si conditiile meteo altereaza semnalul ploi puternice, vânt puternic.).

| gabriel2004o a răspuns:

Pai se lucrează ca pe viitor telefonul sa înlocuiască din ce în ce mai multe chestii(de la camera, întrerupător pana la prieteni și joburi)

Si pe partea de semnal se fac progrese mici dar semnificative sa vedem ce iese din acest 5G