Un iPhone nou si sigilat poti cumpara numai de la magazine specializate, care vand telefoane.
Pe olx gasest vechituri nu telefoane noi si nici sigilate, chiar daca vei gasi pe unii care arata poze la telefoane noi din magazin, dar ei vand vechituri sau caramici in loc de telefoane.
Nu m-ai ajutat cu absolut nimic
Plus ca am scris în paranteza "NU OLX"
De la magazinele de specialitate de exemplu la Orange poți face precomanda la fel și la Vodafone
Cum bre sa fie epuizat
https://www.emag.ro/......10483564/c
sunt macar 14 modele in stock la eMAG sau parteneri
Pot eu sa iti cumpar de aici din america asta daca ma astepti la aeroport, desi nu prea imi suride ideea, pentru ceva ai putea sa te razgindesti si sa nu mai apari deloc si eu voi ramane cu telefonul ala, nu o sa am cui sa-l dau.
Daca voiai 14 aia era alta treaba, il puteam returna, sau vinde cuiva f usor.
Deci nu prea ma bag, poate daca il platesti tu deja si eu ndoara sa til aduc cand vin in RO in vacanta acu de craciun, asta e tot ce as putea sa fac pentru tine.
Pe aici sunt inca si de astea 13, nu mai sunt la magazinile Apple, dar sunt la magazinele companiilor de telefonie mobila.
Am o intrebare ca tot veni vorba de iphone. In RO iphone 14 pro si 14 pro max cum sunt facute? Ma refer le pui SIM asa cum puneai la orice telefon sau vin cu eSIM? Is curios, pentru ca in america modelele astea toate asa sunt cu Esim, deci sim digital, sau electronic sim.
anonim_4396 întreabă: