| Andreea9222 a întrebat:

Detine cineva un telefon xiaomi redmi note 10 pro si ma poate ajuta va rog cu niste informatii? Multumesc

Răspuns Câştigător
| salieri84 a răspuns:

Smartphone-ul are doua sloturi, care pot fi utilizate pentru doua cartele SIM, sau pentru un micro SD. Vine cu husa transparenta din silicon si folie. Iti sugerez sa-i dai un factory reset, imediat ce intri in posesia lui, fiind cunoscut faptul ca au fost raportate mai multe cazuri in care, telefonul isi pierde mult din autonomie, pe timp de noapte. Am patit-o si eu, dar pare-se ca aceasta problema se va remedia odata cu urmatorul update de soft. Per ansamblu, sunt multumit de el, este un best buy, in categoria lui de pret. Nu sunt pasionat de fotografie, dar pozele sunt uimitoare, in opinia mea.

4 răspunsuri:
| salieri84 a răspuns:

Da, te ascult.

| Andreea9222 explică (pentru salieri84):

Poti sa-mi zici te rog daca are spatiu dedicat pentru cardul de memorie sau trebuie sacrificat unul din cele 2 sim-uri? Ma mai intereseaza si daca vine asa cum am citit undeva cu husa si o folie gata aplicata pe ecran? Si daca poti sa-mi dai te rog si o parere generala despre telefon, in special pe partea de fotografie. Multumesc mult

| salieri84 a răspuns (pentru salieri84):

Rectific: doua sloturi libere pentru cartele SIM, sau o cartela SIM si un microSD card.

| SamsungElectronics a răspuns:

Este un telefon foarte bun din categoria mid-range, are o cameră de 108 mp și un display Amoled cu rată de reîmprospătare de 120 Hz de cea mai buna calitate, și difuzoare stereo, și încărcare rapidă la 33W. Pozele ies foarte bine pe el mai ales în momentul când activezi senzorul de 108 mp, ecran luminos și bun, se vede foarte bine și în lumina soarelui. Eu dețin acest telefon și sunt foarte mulțumit de el. Și pe partea de sunet, i cam lipsește puțin basul, în rest stereofonia este foarte bună.