| anonimouszzzzz a întrebat:

Doresc sa stiu daca pot face un abonament la "telekom" daca am o varsta de 18 ani. Am fost la un anumit Sediu si mi s-a spus ca trebuie sa depozitez suma de 320 ron sa pot face abonament! dar daca depozitez aceasta suma si eu vreau sa cumpar un telefon LG G3 mai exact ..este cu 18 E lunar rata si 350 ron `Avansul. daca depozitez suma ceruta prima data (320) mai este nevoie sa platesc si avansul telefonului? HELPPP

Răspuns Câştigător
| RamonaGabriela13 a răspuns:

Buna!
Acel depozit în valoare de 320 de lei reprezintă o garanție, iar după 4 luni in care tu îți plătești facturile la timp și integral, poți depune o cerere scrisă la un magazin Telekom și in 30 de zile lucrătoare ii vei recupera. Ai 3 variante: ți se restituie suma cash, îți rămâne suma pe cont și tu se retrag bani pentru plata facturilor sau ii transferi pe o cartela Telekom prepaid echivalentul în euro credit. Acei 350 de lei reprezintă o diferenta la prețul telefonului care trebuie achitata indiferent de depozitul pe care în achiți. Adică nu are treabă una cu alta. Poți solicita un abonament cu un tarif mai mare ca sa platesti o diferenta mai mica pe telefon. Sau, caută o cartela dintr-o altă rețea cu o vechime mai mare de 4-5 luni și astfel nu va mai fi nevoie sa achiți acel depozit. Totuși, ar fi trebuit să te lămurească consilierii de acolo... Bafta!

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Knu a răspuns:

Banuiesc ca suma de 320 lei pe care ti-au cerut sa o depozitezi ar fi un fel de garantie, desi nu vad de ce (n-am mai auzit nicaieri treaba asta). Si sincer, 350 de lei avansul + 18 euro lunar la care se adauga si tva-ul, nu merita deloc pentru telefonul ala. Mai orienteaza-te si la alte magazine.

| anonimouszzzzz explică (pentru RamonaGabriela13):

Cei de acolo m au sfatuit indeajuns sa le vorbesc urat pentru ca nu se poate asa ceva.mi-a dat buletinul inapoi si mi-a zis ca nu se poate! Si atat..Si orice tel pe care voiam sa il cumpar trebuia sa ofer un avans de min 500 ron! Asa ceva nu se poate!