Eu mi-am facut multe cumparaturi pe eMag. Este cel mai bun.
Daca ai sa scrii in browser "magazine de telefoane online" o sa gasesti o tona. Important este ca sa prezinte cat mai multe date despre ele si despre modul cum cumperi. Fa o comparatie cu eMag si daca vezi ca scrie prea putin fii cu atentie.
Iti recomad eMAG. au preturi destul de bune si sunt foarte seriosi: azi comanzi maine primesti (indiferent unde esti in tara). Ba chiar ai posibilitatea sa deschizi si coletul pentru a-ti da seama ca produsul comandat este acolo si functioneaza.
La acest site imi place ca poti vedea si parerile celor care au cumparat un produs. Uite: http://bit.ly/1a3AFai
Mai bine te-as sfatui sa-ti iai un telefon dintr-un magazin bun, am mai multa incredere in plus daca ai ceva probleme cu telefonul depui plingere si procesul merge mai repede, pe cind treaba cu internetul nu stiu...
De la eMAG e cel mai bine, eu mereu de acolo imi iau orice produs electronic.
EMAG este unul dintre cele mai serioase site-uri dintre Romania daca nu chiar cel mai serios la categoria lui. Ti-l recomand!
Hei! Eu mi-am cumpărat de pe eMag acum vreo lună- două un laptop. Imediat după ce l-am comandat am primit sms când ajunge. Transportul a fost gratuit, poți să deschizi coletul când ajunge ca să vezi dacă e intact și plus că ai și garanție la el. Din proprie experiență este de încredere.
Eu mi-am luat laptopul de la ei si am avut o problema cu el la cam 2 luni de la cumparare si l-am trimis la reparat.L-au facut ca nou dar l-am primit dupa o luna inapoi.
HalloweenSamy întreabă: