Din punct de vedere hardware nu e mare diferență. Preferințele către Samsung sau Apple țin de sistemul de operare, și de care ecosistem ți se potrivește sau îți place mai mult.
Sunt chestii de apreciat la fiecare, si chestii naspa la fiecare.
Ce nu-mi place mie este pretul excesiv al amândurora.
Ce-mi place la ambele este sistemul foto excelent.
Ca sistem de operare, faci pretty much aceeasi mare branza cu fiecare.
Daca ai bani, alege unul, bucura-te de el, si nu ti mai bate capul cu aceasta competiție absurda. ¯\_(ツ)_/¯
Ti-ai pus numele de SamsungElectronics si tu te gândești la iPhone?
Ia-ti frate telefon Samsung!
"Ce nu-mi place mie este pretul excesiv al amândurora."
Samsung are modele de telefoane care costa doar 100 euro.
IOs-ul daca ar fi open-source si ar merge pe orice jaf de telefon, iPhone-ul n-ar mai avea nicio valoare, asta face iPhone-ul diferit de telefoanele Samsung, Xiaomi, Motorola si alte marci, sistemul de operare premium care sta la baza oricarui device Apple, e ca si cum ai compara Seat cu Porsche, Seat-ul e masina omului comun si Porsche-ul e pentru afaceristi, oameni care inspira succes, de aceea cand te uiti la cineva care are iPhone automat crezi ca este mai "instarit".
Amândouă sunt mai scumpe decât valorează. Eu zic că cele de la Nokia sunt mai bune.
Este mai bun A 16 Bionic ca acel Snapdragon, daca nu esti de acord, sunt curios de ce. Cat despre cele 2 branduri de telefoane, ambele sunt bune pentru modul in care au fost concepute. Daca vrei telefon pentru poze poti sa iti iei Samsung, capteaza mai multa informatie si de la o distanta mai mare, sau daca vrei poze specifice Apple, iti poti lua Iphone.
Cui ii pasă că Pepsi e bun,, atunci când Coca-Cola e băutura ta favorită.
Ambele au costul de productie estimat sa fie in jur de 550$
IPhone-ul, are motorul haptic super eficient si este destul de inteligent pentru a simti cu exactitate presiunea aplicata pe ecran. Da, si in cazul unor modele de smartphone-uri Android exista un senzor haptic insa nu este la fel de bine construit intrucat pot ajunge diferite scame intre senzor si ecran. Si sa nu uitam ca in cazul smartphone-ului Apple poti regla si nivelul de sensibilitate. As mai adaugă faptul ca ai acces la unele aplicații profesioniste care pe Android spre exemplu nu exista sau sunt copii ori interpretări.
P.S: Informația despre IPhone am luat-o de pe https://www.quickmobile.ro/......at-android