| compcris00 a întrebat:

Funda.Ajutati-ma in alegerea unui telefon.Am la moment un lumia 640 si vreau sa trec la android deoarece imi trebuie pentru aplicatii mai multe+mai fac si jocuri in unity 3d, dar nu stiu ce sa aleg
Xiaomi Redmi 3 vs Asus max.Bateria e mare la ambele,diagonala+- cam aceeasi,camera la fel,dar procesorul si gpu-ul e diferenta,aici china cistiga, dar eu nu-s tiu ce sa aleg, un produs de la Asus dar mai slab sau ceva chinez dar puternic...Voi ce ziceti poate aveti expeienta cu asa telfoane?

8 răspunsuri:
| Marussia69 a răspuns:

Pai avand in vedere ca esti priceput in domeniu, cred ca ar trebui sa il iei pe cel cu performante mai mari.Nu conteaza tara de provenienta.

| Pool77 a răspuns (pentru Marussia69):

Zau? Nu mai spune.
Uite firma, Allview ce de **** e, si mai zici ca nu conteaza tara.

| cristinaungurean a răspuns:

IPhone

| compcris00 explică (pentru Marussia69):

Stii,parca nu prea am incredere intr-o firma chineza de telefoane

| compcris00 explică (pentru Pool77):

Ce ai in vedere, sa merg pe Asus si sa nu aleg p*l* dealde alview si xiaomi?

| Pool77 a răspuns (pentru compcris00):

Pai uite. Xiaomi e ca si numele ei, complicat dar in acelasi timp greu de pronuntat. Plus ca in aia 999 lei parca, ca cam atat costa Xiamoi, de ce nu-ti cumperi un Z2 sau S4, dai 100-200 de lei dar cumperi macar telefon ca lumea. Zic eu, acum tu decizi, insa nici Asus nu e nu stiu ce marca la telefoane. happy
Uita-te pe youtube la rewievuri si decide-te de acolo

| AdiAndreiCrs a răspuns:

Eu as merge pe un Nexus are cel ami stabil sistem android

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dintre acestea, eu aş alege Xiaomi Redmi 3 deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.

Vezi comparaţia & MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......8agyi3.php

Toate cele bune!