Salut!
Este neaparat sa te duci la un GSM, acolo iti va face telefonul. Data viitoare(daca il vei duce la GSM ) sa pui cifre si sa scrii in pc (laptop) in notepad, parola de la tel.Asa am facut si eu si sunt super multumita!
Http://www.youtube.com/watch?v=Sa8suPiVZec Urmeaza tutorialul acesta si il vei debloca
Trebuie sa il formatezi, o metoda :inchizi telefonul, apoi tii apasat pe butoanele de power, vol+, si home si va intra in recowery si v-a incepe sa se stearga toate datele.
Trebuie sa ai undeva si un cod de siguranta format doar din cifre. Du-te pe: " am uitat parola" sau cum ai acolo, si o sa-ti gasesti si codul. Daca il bagi bine, iti deblochezi telefonul. Daca nu, se poate sa ti.l blochezi si mai nasol de sa trebuiasca musai mers la un service
Deci inchizi telefonul apoi ti apasat pe:volum+, power si home in acelasi timp apoi o sa umbli asa:de pe volum+ si volum- iar tasta home va fi clikul dai pe wipe/data factori apoi yes apoi finish. ATENTIE sa iti scoti cardul caci ti se va sterge tot de pe telefon
costyxman70 întreabă: