Salut, Vykyn, daca ar fi sa aleg intre Samsung Galaxy S4 si Iphone 5, sincer nu as putea alege! Performante ridicate, senzori noi vs Materiale scumpe, aluminiu, safir pe camera ca sa nu se zgarie!
Parca i-as lua pe amandoi! Dar daca pe tine te intereseaza mai mult ca Gadget ia-ti Samsung Galaxy S4, iar daca vrei un telefon cu care sa '' te lauzi '' putin sa zic asa ia-ti Iphone 5, plus materialele din care este confectionat. Si acum depinde de ce doresti! Batalia nu este intre telefoane si intre iOS si Android. Ce preferi tu mai mult! La Iphone 5 ma deranjeaza cel mai mult durate foarte mica de viata a bateriei si pata mov de culoare la unele poze datorita luminii solare. Ca pret, Samsung Galaxy S4 este mult mai avantajos deoarece el a ajuns pe Emag la un pret de 1599 lei ( 16 milioane ) pe cant Iphone 5 este peste 2000 lei. Daca esti pana in varsta de 18 ani ti-as recomanda un Samsung Galaxy S4, mai bun pentru tineri, Iphone 5 este bun la un loc de munca. Alegerea este a ta! Amandoua telefoanele sunt exceptionale. Bafta!
Ca rezistenta si design sa nu te bazezi pe S4, dar ca performanta S4 ii mult mai bun ca iphone5!
Deci batalia intre Samsung si Iphone e eterna si totul se rezuma la preferinte. Eu unul prefer ca in banii pe care ii dau pe un telefon sa primesc cat mai mult, si dupa parerea mea, Samsung ofera mai mult pentru acei bani. Ecran mai mare, device-uri ce le poti atasa. Ideea e ca prin acest telefon ma pot uita si la videoclipuri si pot naviga mai usor avand un spatiu mai vast.
Cat despre rezistenta, nici unul nu exceleaza, poti vedea chiar si tu teste pe youtube si vei realiza ca nu sunt ca o caramida nici unu. Aluminiul Iphone-ului se va "slefui" cu timpul, la fel si plasticul Samsungului.
Multumesc mult de sfaturi!
Cred ca e corect ceea ce spui tu^_^
Adrian_Rosca_2000 întreabă: