| iaskalotofquestionz a întrebat:

Hei. Am o intrebare despre telefonul meu nou. Samsung galaxy a20. Era totul ok si dintr-o data nu mai merg butoanele alea de inapoi, recente si home. Daca dau pe ele se fac albe si ingheata, nu reactioneaza. Nu reusesc sa vad aplicatiile recent deschise. Si ma poarta din aplicatie in aplicatie, fara sa imi dea posibilitatea de a iesi cu adevarat din vreuna si sa ajung la home. Daca dau back, ma duce de la camera la settings sau la mai stiu eu ce, la Samsung internet, asa, random. Ce sa ii fac?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| iaskalotofquestionz explică (pentru costinvlad490):

Faza e ca nici nu aveam cum sa ajung la setari, ca nu pot sa ies in meniul principal si de acolo sa aleg eu normal unde vreau sa intru. Eu dau back si ma da in alta aplicatie. Si daca vreau sa dau pe aplicatii recente, la fel, ingheata pur si simplu. Se face alb butonul si nu reactioneaza.

| IonutPetre12 a răspuns (pentru iaskalotofquestionz):

Da i un reset din fabrica, daca spui ca nu poti sa faci nimic din setari.Cauta pe yt tutorial, poti sa l resetezi doar din butoanele fizice

| iaskalotofquestionz explică (pentru IonutPetre12):

Pe Youtube nici nu stiu cum sa caut, adica ce scriu? Nu stiam sa descriu problema, ca as fi facut asta fara sa postez aici.
Iar cu reset ul din fabrica... faza e ca e NOU, e prima oara cand il folosesc

Răspuns utilizator avertizat