| Adry05 a întrebat:

Hei. Am si eu o problema cu bateria, de vreo 2 zile la telefon. Sambata noaptea l-am pus la incarcat dupa care m-am pus sa dorm. M-am trezit undeva in jur de 7/8 si m-am uitat, bateria se incarcase 100% asa ca i-am scos incarcatorul si m-am culcat la loc. M-am trezit in jur de 12:30 si cand ma uit, bateria era 63%.
Azi noapte iar la fel, m-am pus sa dorm si telefonul la incarcat. M-am trezit pe la 5, bateria 100%. L-am scos de la incarcat si am adormit iarasi. Cand m-am trezit, in jur de 12, 64%.
De ce? Mentionez ca am inchis toate aplicatile inainte sa ma culc, ba chiar am folosit si anumite aplicatii din acelea de curatare. Ce sa fac? Mentionez ca in rest nu face asa, bateria merge foarte bine in timpul zilei, folosesc o gramada de aplicatii si se descarca greu, doar aici are aceasta problema pe care n-o inteleg.

Răspuns Câştigător
| Ciurlica_Cretu_Irina_1997 a răspuns:

Îți sugerez să scazi luminozitatea și durata de expirare a ecranului. Dacă nu face nicio evoluție, ar fi cazul să mergi la un expert în it, poate ți-l l-ar putea repara sau spune ce e în neregulă happy.

6 răspunsuri:
| BranzaCuSmantana a răspuns:

E defecta bateria. i-ati alta. astept fhunda. laughing

| cristiorigins a răspuns:

Probabil e de vina locația ta iar telefonul tău încerca toată noapte sa se conecteze la rețea. puneți telefonul intr-un loc unde ai semnal full și vezi dimineață cum ție bateria

| Adry05 explică (pentru Ciurlica_Cretu_Irina_1997):

Luminozitatea o am la minim iar ecranul il blochez eu cand ma pun sa dorm.

| Adry05 explică (pentru cristiorigins):

In acelasi loc il am mereu cand ma culc si inainte sa am problema asta

| Ciurlica_Cretu_Irina_1997 a răspuns:

Am uitat sa mai mentionez ceva.Activeaza wifi-ul numai cand chiar iti trebuie. Iti sugerez de asemenea sa folosesti Du battery saver, il gasesti in play store sau app store. Succes :-)!
p.s- mersi de funda =D

| Adry05 explică (pentru Ciurlica_Cretu_Irina_1997):

Mereu inchid wifiul dupa ce folosesc si noaptea nu-l las niciodata aprins. Nu stiu de ce mai face asa cateodata dar marog, il las pana ma trezesc de tot si gata. Battery saver ala nu e bun, l-am incercat. Folosesc clean master si are o functie si pentru baterie sa inchida aplicatiile cand se strang prea multe.