Nu exista telefon care sa se blocheze, sau care nu se blocheaza. Exista telefoane folosite aiurea, sau telefoane folosite cum trebuie.
Telefonul, merge prea bine, daca il folosesti cum trebuie te tine in jur de 4-5 ani. Cerintele lui sunt destul de bune, cu 2GB ram si octa core 1, 2ghz poti sa joci orice, apesi pe facebook, in secunda aia ti-l deschide.
O sa mearga bine doar daca il folosesti cum trebuie, daca il chinui, ii tii 100 aplicatii in task, ii umplii memoria pana mai raman 100mb, normal ca o sa fie un haos.
Memoria trebuie sa fie cat mai libera, daca folosesti mai mult de trei sferturi din memorie, o sa iti faca figuri, dar nu o sa se simta, n-o sa te deranjeze, la ORICE telefon se intampla asta cand folosesti prea multa memorie.
Si eu am avut un Huawei si pur si simplu mi s-a ars cand l-am bagat la incarcat si nu e din cauza prizei sau a incarcatorului pentru ca incarcatorul este bun si in timpul acela mai aveam la incarcat un telefon ASUZ ZENFONE 2 telefonul meu.Pur si simplu s-a ars nu imi plac Huawei-urile. Are un prieten Huawei merge bine momentan dar sa vedem pana cand.
Nu iti recomand Huawei. Unchiul meu are, a schimbat trei huaweiuri in doi ani...Li se sparge extrem de repede touch-ul, pentru ca este foarte sensibil.
Cat despre blocaje, cum spune Cedry, daca il trantesti, ii deschizi 4 aplicatii si ruleaza 5 pagini pe google, va fi varza, daca folosesti pe rand, i sa fie ok.
De asemenea, eu am un Allview p5Life,imi merge foarte bine, insa depinde si de internetul conectat.La wifi cu Orange...imi merge:deloc, la upc si la tplink, imi da in 10 secunde pagina
Al meu din cate imi amintesc, il am de 9 luni, de nou, cu 500 ron.Nu am nici macar o problema cu el
Exact cum a zis si cedry2k8, exista telefoane folosite aiurea sau cum trebuie. Daca il umpli de tampeni normal sa mearga prost. Sa nu mai zic ca Huawei aspira la calitate la un pret redus
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: