anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Ce parere aveti de telefonul Karbonn A19? Merita cumparat? Referinte?

Răspuns Câştigător
| Mariusflo a răspuns:

Salut,

Eu daca as fi sa imi cumpar acel telefon l-as lua din urmataorele motive:

1. Pretul mic pentru performanta pe care o ofera. L-am gasit cel mai ieftin aici: http://bit.ly/1wR67pz

2. Procesorul dual core d 1300

3. Faptul ca e dual sim

3 răspunsuri:
| rapp2020 a răspuns:

E prima oara cand am auzit de numele astalaughing dar ai putea sa fii baiat destept si sa te uiti pe youtube la pareri

| Ralixu16 a răspuns (pentru Mariusflo):

Mersi mult!

| Strepix a răspuns:

Telefonul isi merita banii, dar nu este un telefon de top.
PROsickEcran generos de 5"(inch) (Mult mai mare ca un s3 si putin mai mare ca s4)
- Camera principala de 8 Megapixeli
- Filmeaza HD (High Definition)
- Se aude clar si destul de tare
- Primesti o husa de tip Flip Cover care te scapa de cheltuielile in plus
- Pretul sau (400-510 ron)
- Design atragator, iti da impresia ca este un telefon scump, subtire
- Dual Sim
- Android 4.4.2 KitKat ( Este disponibila si versiunea cu android Jelly Bean (4.4.2)
- Desi software nu este de calitate, te poti bucura de vizionarea videoclipurilor HD.
-Bateria tine 2-3 zile dar asta depinde de cat de mult o soliciti

Contra: Procesor cam mic (totusi ruleaza bine unele jocuri, precum Temple Run 2, Subway Surf, Gta San Andreas (setarile low-medium), Pou, Talking Tom(Toate de la OutFit) La celelalte jocuri mai mari, nu se descurca excelent insa am incercat Iron Man 3 - The Official Game si merge chiar ok (cu un lag de 5 secunde prima data cand intrii in joc)
-Camera frontala este mica (0, 3 Megapixeli), dar nu este ca o camera frontala de tableta, adica chiar daca nu are o claritate buna, pozele nu sunt intunecate si nu trebuie sa faci poze neaparat ziua sau langa bec.
- 512 MB Ram (Dar avand in vedere pretul, nu mai conteaza)
- Bateria 1600mAh ( Pentru un ecran de 5 inch cam scartaie)
- Rezolutia mica 480 x 854 ( Aceasta rezolutie este la versiunea cu android 4.2.2,eu insa am rezolutia 854 x 480 )

Nu prea am ce sa mai zic, daca as fi sa dau o nota pentru fiecare parte ar fi asa:
Design - 9/10
Ecran - 10/10 (Tot ce cuprinde ecranul)
Hardware - 6/10
Software - 6/10

Eu zic ca este un telefon bun, pentru cei ce nu fac pretentii la telefoane, pentru cei ce nu vor sa investeasca mult intr-un smartphone sau pentru cei ce au un buget redus.
Eu din punctele mele de vedere, acest telefon ar trebui sa aiba pretul 530 ron daca ar mai face mici imbunatatiri cum ar fi sa aiba 1, 5 ghz dual core.
La pretul pe care l-am luat 399 ron, pe culoarea albastra, sigilat la promotiile de sfarsit de anul nou de la eMag, sunt foarte multumit!